Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ezért szedik a mai tinilányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért szedik a mai tinilányok a fogamzásgátlót? ( Bővebben lent )

Figyelt kérdés
Azt halottam, hogy a mai tini lányok azért fogamzásgátlóznak mert sok benne a hormon és ettől nől a mellük. Ez igaz?:O
2010. júl. 27. 10:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet, hogy ők ezt hiszik, de nem igaz.
2010. júl. 27. 10:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg azé me beáll a havijuk :)
2010. júl. 27. 10:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor felírják a hormonok rendezésére, vagy a bőr szépítésére, nem nemi életet élő lányoknak is.
2010. júl. 27. 10:48
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem csak azért szedik, mert hülyék. Mint a kérdésben említett példa is mutatja.. -_-'
2010. júl. 27. 11:08
 5/10 anonim ***** válasza:
nem ezért szedik, de igaz, és valóban van egy ilyen pozitívuma :) tinilányok akkor szednek fogamzásgátlót, ha bőrproblémáik vannak és a bőrgyógyász javasolja nekik...na meg ugye ha már aktívan nemi életet élnek, manapság már ez is átlagos dolog
2010. júl. 27. 11:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen.

Nem csak a klasszikus használatra jó, és nem is csak lányoknak. Nekem is van egy fiú ismerősöm aki pattanásos, és az orvos írta fel neki, hogy kezelje.

Furán hangzik az igaz, de így van :D

2010. júl. 27. 12:16
 7/10 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát a legtöbben a bőr végett használják!:)
2010. júl. 27. 12:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem tinilány vagyok, de kellett volna szednem 16 évesen a tabit, mert hormonális gondjaim vannak... 18 éves koromig vártam, akkor már fogigátlás miatt, de jó lett volna előtte is szedni a mensim miatt.

És nőtt a mellem 18(!) évesen is. Nem azért szedtem, fogalmam nem volt erről, persze ettől megnőtt a kicsi önbizalmam, de semmi más. Egyébként én nem engedném meg, hogy 14-16 éveseknek is írhatnak fogigátlót, és ők már szexelés miatt szedik nem másért... ilyenek a mai tinik... erre csak ezt tudom mondani...

19/l

2010. júl. 27. 15:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 16 évesen fogamzásgátlás céljából kezdtem el szedni, ez csak egy "mellékhatása" volt, hogy nőtt tőle a mellem. Speciel én egyáltalán nem örülök neki, előtte is 75/C-s melleim voltak, most a 75/D-re nem kapok szép melltartót sehol.
2010. júl. 27. 17:28
 10/10 anonim válasza:
nekem azért kellett elkezdenem szedni 17 évesen, mert olyan erős görcseim voltak a menzeszem alatt, hogy nem tudtam felkelni, és ez segített. nőtt tőle picit a mellem, de nem számítottam rá, nem amiatt kezdtem el szedni.
2010. aug. 1. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!