Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel a fiúval?
Sziasztok .Óriási problémám van.Most vagyok 14 éves.Sokáig nagyon jóban voltam egy fiúval a suliból.Ő most 17 múlt.Előszőr csak sokat beszélgettünk,aztán elkezdett flörtölni velem....Én sosem gondoltam ,hogy lehetne köztünk valami komoly ,de néha eljátszotttam a gondolattal mert nagyon aranyos és hely is volt ez a fiúúúú...Vesztemre...
Pár héttel késöbb félévzáró környékén elmentünk discoba és este mondta ,hogy aludjak nála.Nagyon örültem neki mert örülten oda voltam érte.Aztán ezte megcsókolt és jöt minden magától...Annyira jó volt...Azthittem ez már mindig lehet így...Hülye voltam:( Másnap hazamentem és tökre vártam ,hogy megint együtt legyünk.De amikor oda mentem hozzá már nem volt kedves meg semmi csak tapizott meg csókolt meg csak szexelni akart...
Ez nagyon rosszul esett ,hogy idájig süllyedtem,de szerettem és meg akartam tartani és utána még nagyon nagyon sokszor lefeküdtem vele...Most ,hogy eljött a nyáriszünet sokkal ritkábban találkozunk és inkább csak látni szoktam ,de akkor is más lányokkal...Nekem ez rettentően rosszul esik ,mert ő volt az első:(
Mit csináljak vele?
Kiakarok vele baszni amiért így elbánt velem:D
Gondolkodtam rajta ,hogy tönkre kéne teni a farkát...Valahogy harcképtelenné ,hogy ne csak azt kövesse:D
vettem vékony üvegcsövet és ha elalszik szex után lehet eltöröm neki benne.:D vagy hurkapálcát mert a szálka nehezebben jön ki???:D
TIPPEKET!!!
Valahogy bosszút akarok állni!!!
LOL hat ti nem vagytok normalisak!!!
Kicsi lany ted tul magad rajta nem a vilag vege jott el ,tul eled van anyi ferfi a vilagon akit szerethetsz es ki baszhatsz veluk.A mai fiuknak csak azert kellunk h fel huzonak benunket a farkukra egy parszor ameddig erdekesek vagyunk nekik uttasna dobnak benunket nem te vagy az elso es az utolso se!Elvezd az eletet bulizz pasiz mind a tobbi tini lany ja a pasit meg keverj le egy rohat nagy pofont a baratai elott es meny tovab ne is nez visza csak rohogd ki esetlegd dobd oda neki h egy 0a szemedbe.enyi nem kell egy fiunak levagni meg csonkitani ugyan mar az tul gyerekes noj fel na enyi legy jo es hasznald ki a pasikat ahogy birod!ne aj meg 10 nel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!