Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit csináljak ezzel a fiúval?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ezzel a fiúval?

Figyelt kérdés

Sziasztok .Óriási problémám van.Most vagyok 14 éves.Sokáig nagyon jóban voltam egy fiúval a suliból.Ő most 17 múlt.Előszőr csak sokat beszélgettünk,aztán elkezdett flörtölni velem....Én sosem gondoltam ,hogy lehetne köztünk valami komoly ,de néha eljátszotttam a gondolattal mert nagyon aranyos és hely is volt ez a fiúúúú...Vesztemre...

Pár héttel késöbb félévzáró környékén elmentünk discoba és este mondta ,hogy aludjak nála.Nagyon örültem neki mert örülten oda voltam érte.Aztán ezte megcsókolt és jöt minden magától...Annyira jó volt...Azthittem ez már mindig lehet így...Hülye voltam:( Másnap hazamentem és tökre vártam ,hogy megint együtt legyünk.De amikor oda mentem hozzá már nem volt kedves meg semmi csak tapizott meg csókolt meg csak szexelni akart...

Ez nagyon rosszul esett ,hogy idájig süllyedtem,de szerettem és meg akartam tartani és utána még nagyon nagyon sokszor lefeküdtem vele...Most ,hogy eljött a nyáriszünet sokkal ritkábban találkozunk és inkább csak látni szoktam ,de akkor is más lányokkal...Nekem ez rettentően rosszul esik ,mert ő volt az első:(

Mit csináljak vele?

Kiakarok vele baszni amiért így elbánt velem:D

Gondolkodtam rajta ,hogy tönkre kéne teni a farkát...Valahogy harcképtelenné ,hogy ne csak azt kövesse:D

vettem vékony üvegcsövet és ha elalszik szex után lehet eltöröm neki benne.:D vagy hurkapálcát mert a szálka nehezebben jön ki???:D

TIPPEKET!!!

Valahogy bosszút akarok állni!!!

2010. júl. 23. 19:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

"vagy hurkapálcát mert a szálka nehezebben jön ki???:D "

Édes Istenem, nőjj fel kicsi lány!

2010. júl. 23. 20:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha felizgatnád és otthagynád? Elég szar lesz neki.
2010. júl. 23. 20:02
 3/11 anonim ***** válasza:
FAKE
2010. júl. 23. 20:02
 4/11 anonim ***** válasza:

locsold le a farkát benzinnel aztán gyújtsd be

vagy egy késsel szeleteld apróra

vagy egy petárdát nyomjál a húgycsövébe, gyújtsd meg és mondd neki, hogy BÚÉK kicsim!

2010. júl. 23. 20:03
 5/11 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd a fenébe.annyira ne alacsonyodj le hogy bosszút állj.az nem jó semmire.egyébként is ha szereted,tényleg tudnád bántani?én a helyedbe inkább messziről elkerülném.
2010. júl. 23. 20:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Te nem vagy normális... idióta tinipi**a... Meg is érdemelted...Ha valamit csinálsz vele ne csodálkozz ha agyonver :D
2010. júl. 23. 20:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Hagyd őt békén, ezzel csak magadat járatnád le. Legyél már különb mint ő!
2010. júl. 23. 20:13
 8/11 anonim ***** válasza:
a rendőrök legalább majd tudják ki tette és hogy!
2010. júl. 23. 20:51
 9/11 A kérdező kommentje:

Hát igen.Igazad van:(Szeretem:(Naggyon:(

De hogy tudnám elintézni h enyém legyen???

2010. júl. 23. 21:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk vidd el valahova, itasd le, aztán vágd le a farkát, dugd a szájába, csinálj róla jó minőségű fényképet iwiwre myvipre meg tudja a tököm, hogy hol ismerkednek a mai fiatalok, aztán hagyd ott fizetés nélkül, menj haza, és aztán állj be apácának.
2010. júl. 29. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!