Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzas gatlot szedjek vagy mit csinaljak hogy ne legyek terhes?
Figyelt kérdés
ket honapja szultem es mar vegre szeretnenk egyutt lenni a ferjemmel de nem merunk mert felunk nehogy teherbe essek megint.tudom van ovszer de nem akarom mostmar mig vilag a vilag azzal csinalni mert utalom de nem tudom hogy mijen tablettat szedjek ami nem teszi tonkre a hormonom es nem hizok el tole.Szalat sem merek tenni mert anyukamnak el rakosodott. segitsetek. 22 eves anyuka vagyok.2008. nov. 20. 15:25
1/11 anonim válasza:
Szia el kéne menned a nőgyogyászodhoz és ő ír fel neked olyat ami már teljesen modern és kis hormon tartalmu,ezt mindenképpen az orvosoddal kéne megbeszélned.
2/11 A kérdező kommentje:
koszi szepen.
2008. nov. 20. 15:46
3/11 anonim válasza:
Szerintem sincs nagyon mas valasztasod, mint dokihoz menni es vele megbeszelni. Lehet, hogy tud ajanlani olyan alternativ vedekezesi modot ami tetszeni fog, de a gyogyszer is jo megoldas. Ha amit elsonek kapsz nem megfelelo, akkor kerni kell masik fajtat. Nagyon sokfele van, valamelyik biztos jo lesz, vagy maradt valamelyik alternativ mod.
4/11 anonim válasza:
Én 32 éves vagyok és 17 évig szedtem fogamzásgátló tabit. Szülés után mondtam a dokinak, hogy már nem szeretném a májamat ilyennel terhelni, viszont a spirált elutastom, az óvszerre meg allergiás vagyok. Úgyhogy én NUVARING hüvelygyűrűvel védekezek. Ez egy szilikon gyűrű amit úgy kell felhelyezni mint a tampont és 21 nap múlva levenni. A hormontartalma megegyezik a tablettáéval, csak nem jut be a májba. Semmit nem lehet érezni ha fenn van. A párom sem érzi. A 21-ik napon aztán leveszed és jön a hét nap szünet. Ekkor menstruálsz. Tehát ugyan az mint a tabinál. Az ára is nagyjából annyi mint a tablettáé. Én már hét hónapja szültem és nem estem teherbe. Ha ez mégsem szimpi akkor pedig tudom ajánlani a Pathentex kúpot amit esemény előtt 10 perccel kell felhelyezni. Ez is nagyon hatásos volt nálunk.
5/11 A kérdező kommentje:
16;09es csajszinak nagyon nagyon szepen koszonom a segitseget.meg probalom ezeket. minden jot.nagyon sokat segitettel.
2008. nov. 20. 17:37
6/11 A kérdező kommentje:
szia es mert nem hasznalod a kupot mar??valami baj lett tole??
2008. nov. 20. 17:42
7/11 anonim válasza:
Szia,én is patentex kúpot használok! Csak ajánlani tudom!Bajod nem lesz tőle,csak kicsit folyik..
Amit még ajánlok: Maybe Baby mikroszkóp-ezzel meg tudod nézni,mikor vagy termékeny szakaszban!Nagyon hasznos!www.babatervezo.hu
8/11 anonim válasza:
szia én hüvelygyűrűt használok :) Kb egy árban van a fogamzásgátlóval. Fel kell helyezni a hüvelyedbe amikor megjön majd 21 nap múlva levenni. Aktus közben se zavar. És elfelejteni se tudod. :)
9/11 A kérdező kommentje:
az utolso valaszolonak.szia jol ertettem akkor kell feltenni mikor megjon a havim? es hogy erted azt hogy nem tudom elfelejteni.es mig tart a havim akkor is fent kell legyen?de havi utan nem kell ki venni? bocsi hogy ijen erthetetlen vagyok de en meg nem hallottam ijenrol.kerlek irj.
2008. nov. 22. 16:12
10/11 anonim válasza:
szia! én vagyok az utolsó:). Szóval megjön a havid felrakod és 21 nap múlva le kell venned. Majd 7 nap szünet és újra olyan mint a fogamzásgátló. Csak odalent szívódik fel a hormon. De mint ezt a nőgyógyász is elmondja majd meg a betegtájékoztatón is rajta lesz. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!