Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen fogamzas gatlot szedjek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fogamzas gatlot szedjek vagy mit csinaljak hogy ne legyek terhes?

Figyelt kérdés
ket honapja szultem es mar vegre szeretnenk egyutt lenni a ferjemmel de nem merunk mert felunk nehogy teherbe essek megint.tudom van ovszer de nem akarom mostmar mig vilag a vilag azzal csinalni mert utalom de nem tudom hogy mijen tablettat szedjek ami nem teszi tonkre a hormonom es nem hizok el tole.Szalat sem merek tenni mert anyukamnak el rakosodott. segitsetek. 22 eves anyuka vagyok.
2008. nov. 20. 15:25
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Szia el kéne menned a nőgyogyászodhoz és ő ír fel neked olyat ami már teljesen modern és kis hormon tartalmu,ezt mindenképpen az orvosoddal kéne megbeszélned.
2008. nov. 20. 15:28
 2/11 A kérdező kommentje:
koszi szepen.
2008. nov. 20. 15:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs nagyon mas valasztasod, mint dokihoz menni es vele megbeszelni. Lehet, hogy tud ajanlani olyan alternativ vedekezesi modot ami tetszeni fog, de a gyogyszer is jo megoldas. Ha amit elsonek kapsz nem megfelelo, akkor kerni kell masik fajtat. Nagyon sokfele van, valamelyik biztos jo lesz, vagy maradt valamelyik alternativ mod.
2008. nov. 20. 15:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 32 éves vagyok és 17 évig szedtem fogamzásgátló tabit. Szülés után mondtam a dokinak, hogy már nem szeretném a májamat ilyennel terhelni, viszont a spirált elutastom, az óvszerre meg allergiás vagyok. Úgyhogy én NUVARING hüvelygyűrűvel védekezek. Ez egy szilikon gyűrű amit úgy kell felhelyezni mint a tampont és 21 nap múlva levenni. A hormontartalma megegyezik a tablettáéval, csak nem jut be a májba. Semmit nem lehet érezni ha fenn van. A párom sem érzi. A 21-ik napon aztán leveszed és jön a hét nap szünet. Ekkor menstruálsz. Tehát ugyan az mint a tabinál. Az ára is nagyjából annyi mint a tablettáé. Én már hét hónapja szültem és nem estem teherbe. Ha ez mégsem szimpi akkor pedig tudom ajánlani a Pathentex kúpot amit esemény előtt 10 perccel kell felhelyezni. Ez is nagyon hatásos volt nálunk.
2008. nov. 20. 16:09
 5/11 A kérdező kommentje:
16;09es csajszinak nagyon nagyon szepen koszonom a segitseget.meg probalom ezeket. minden jot.nagyon sokat segitettel.
2008. nov. 20. 17:37
 6/11 A kérdező kommentje:
szia es mert nem hasznalod a kupot mar??valami baj lett tole??
2008. nov. 20. 17:42
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia,én is patentex kúpot használok! Csak ajánlani tudom!Bajod nem lesz tőle,csak kicsit folyik..

Amit még ajánlok: Maybe Baby mikroszkóp-ezzel meg tudod nézni,mikor vagy termékeny szakaszban!Nagyon hasznos!www.babatervezo.hu

2008. nov. 20. 22:10
 8/11 anonim ***** válasza:
szia én hüvelygyűrűt használok :) Kb egy árban van a fogamzásgátlóval. Fel kell helyezni a hüvelyedbe amikor megjön majd 21 nap múlva levenni. Aktus közben se zavar. És elfelejteni se tudod. :)
2008. nov. 21. 15:43
 9/11 A kérdező kommentje:
az utolso valaszolonak.szia jol ertettem akkor kell feltenni mikor megjon a havim? es hogy erted azt hogy nem tudom elfelejteni.es mig tart a havim akkor is fent kell legyen?de havi utan nem kell ki venni? bocsi hogy ijen erthetetlen vagyok de en meg nem hallottam ijenrol.kerlek irj.
2008. nov. 22. 16:12
 10/11 anonim ***** válasza:
szia! én vagyok az utolsó:). Szóval megjön a havid felrakod és 21 nap múlva le kell venned. Majd 7 nap szünet és újra olyan mint a fogamzásgátló. Csak odalent szívódik fel a hormon. De mint ezt a nőgyógyász is elmondja majd meg a betegtájékoztatón is rajta lesz. :):)
2008. nov. 23. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!