Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátló tabletták...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátló tabletták mennyire károsítják a szervezetet?

Figyelt kérdés

Hormon problémákkal mennyire érdemes fogamzásgátlót szedni? Valakinek valami tapasztalat?

Meg ha szeretnénk néha óvszer nélkül szeretkezni akkor mit ajánlatok? Ezek a hüvely tabletták meg habok mennyire megbízhatóak? Vagy tudtok valamit ajánlani?

2010. júl. 23. 14:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ha hormongondjaid vannak, akkor szerintem nem ajánlatos szedni. de ezt az orvos mondja majd meg. de szerintem így nem érdemes kísérteni a sorsot. és nem vagyok tablettaellenes, én is szedem, és én nagyon meg vagyok elégedve vele.
2010. júl. 23. 14:20
 2/12 anonim ***** válasza:

Lehet hogy erre a kérdésre a Google-ban többet találsz. :)

De a mostani fogamzásgátlók elvileg már nem károsítják, kevesebb hormont tartalmaznak stb. Szóval azt mondják biztonságos. Mellékhatásokról egy orvos többet tud mondani.

2010. júl. 23. 14:23
 3/12 anonim ***** válasza:
nem kárositják. legalábbis nem annyira, mint 1 abortusz, a nem megfelelő védekezés miatt.
 4/12 A kérdező kommentje:
a hormon problémáim a pajzsmirigyemmel kapcsolatosak, és az érdekelne hogy van e még valaki így és hogy ő szed e gyógyszert és nincse ez rossz hatással
 5/12 A kérdező kommentje:
tudom, és védekezünk is, óvszerrel, és mindig.... nem vagyok felelőtlen 15 éves
2010. júl. 23. 14:25
 6/12 anonim ***** válasza:
nekem van 1 barátnőm, akinek szintén vmi gondja volt a pajzsmirigyével, és rosszul volt a tabitól.. bár sztem csak nem a megfelelőt irták fel nekik, mert nalunk sokan olyanok, h ránézésre irják a gyógyszert.. bár, 1 orvos akkor is azt irja fel, amelyik a nők többségének az ő páciensei közül bejött.. ezt az orvossal kellene megbeszélned.
2010. júl. 23. 14:26
 7/12 anonim ***** válasza:
ami pedig a hüvelytablettákat, és a habokat illeti, egyáltalán nem megbizhatóak. gumi nelkul csak akkor lehet szeretkezni, ha vagy tabit szedsz, vagy hüvelygyűrűt hasznalsz, tehat ha vmilyen hormon " hatása alatt " vagy.
2010. júl. 23. 14:26
 8/12 A kérdező kommentje:

Meg fogom kérdezni az orvosom, a közeljövőbe megyek hozzá. Normális orvoshoz járok (magán orvos, szóval megvizsgál rendesen) csak régebben megkérdezte szedek e gyógyszert és azt mondta nagyon helyes hogy nem, de akkor nem kérdeztem miért mondja ezt, most meg szeretnék szedni és érdekelnének tapasztalatok is, természetesen az orvosommal is megbeszélem

És az egyéb fogamzásgátló módszerek. Valaki valamit?

2010. júl. 23. 14:29
 9/12 A kérdező kommentje:

Szóval gumi, vagy gyógyszer....

Bár ezt olvastam már, hogy más nem igazán jó.

Bár barátok közzül hallotam hogy megszakítással ezeket használják és még nem volt gond. De én még gumival is tartok a terhességtől, pedig az megbízható...

2010. júl. 23. 14:32
 10/12 anonim ***** válasza:
nem véletlenül terjedt el a pharmatex - baba kifejezés.. :S szal, ezekben ne bizz. de mondom, esetleg a hüvelygyűrűt próbáld meg.
2010. júl. 23. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!