Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen következménye lehet ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen következménye lehet ha nem a menstruáció első napján kezdem el szedni a fogamzásgátlót (lyndinette20)? Ha a második napon veszem be az elsőt mikortól leszek védett? Már az első levél után vagy elpazarlok egy levelet?

Figyelt kérdés

Rajtam kívülálló okok miatt nem tudom ma bevenni! Mi van ha holnap kezdem el? Szeretném már ebben a hónapban elkezdeni de ha muszáj akkor várok!

Ti mit gondoltok?

2008. nov. 19. 19:15
 1/5 anonim válasza:
Én is Lindynette20-at szedtem,ha első nap kezded el szedni akkor 15.nap után véd!!így hogy 2.nap kezdted el szedni sztem eltolodik a védettség de csak pár nappal.
2008. nov. 19. 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Rajta van a tájékoztatón, hogy hogyan kell szedni.

Én Belarát szedek, és nekem az 5. napon kellett elkezdenem, de abban a hónapban így még nem adott védettséget. Általában akkor véd az első tablettától, ha a menszeszed első napján veszed be az elsőt. De ez függhet a tablettától, szóval olvasd el a betegtájékoztatót, azon hátha rajta van.

2008. nov. 19. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem ilyen gyógyszert szedek, de azt gondolom, hogyha nem az első napon veszed be, hanem utána valamelyiken akkor ebben a hónapban végig kell kiegészítő védekezést alkalmaznotok, és teljesen védett csak a következő levél megkezdésekor leszel (tehát még a szünetet is ki kell várni). Ha úgy gondolod hogy ez így pazarlás akkor várhatsz még egy cilust és kezdheted az első naptól szedni. Egyébként a tabletta tájékoztatójában erről nincs szó?
2008. nov. 19. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnos a tájékoztatójában nincs benne, hogy mikortól leszel védett, ha biztosra akartok menni várjátok ki az 1 hónapot!
2008. nov. 20. 14:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is ezt szedek, én ugy tudom ahogy elmulik a menzesz már védett vagy (ha első nap szeded be)
2008. nov. 20. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!