Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy most kezdtem az életem első levél fogamzásgátlóját, a menstruáció első napján, és a megszokott 7 nap helyett 4 napos a havim? (2 hete 72 órásat is be kellett vennem. )
Nem bunkó válasz, hanem az igazság. Ott van a mellékhatásoknál felsorolva, hogy milyen hatással van a mensire a gyógyszer. Csak el is kéne olvasni...
Legalább odaírnád, mit szedsz! Szívesen belinkelem neked, ha már nem akarod átrágni magad betűről betűre. Csak nem értem, miért másnak kell helyetted cselekedni, amikor neked pontosan addig tartana elolvasni, mint nekem.
Köszi a lepontozást!
Kérdezőnek: Nyuig legelőszőr nekem is ezek a tünetek voltak:)
Bunkó válaszolónak...ha v.mi bajod van nem itt kell pattogni az interneten keresztül...Gyere ide kikaparom a szemed és közelebbről is megmutatom mi az a betegtájékoztató. :@
(Bocsi a bunkózásért de nem értem az ilyen embereket akik indok nélkül bunkóznak a kérdezővel.)
Ez az oldal azért van h kérdezzünk! És nem azért h bunkó válaszokat adjunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!