Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye voltam, védekezés nélkül lefeküdtem egy nővel, ittasan. Elkaphattam valamit? Mikor derül ki?
Figyelt kérdés
Utólag tudom, hogy hülye voltam, sajnos azt se tudom, hogy szedett e fog.gátlót.
Csak a keresztnevére emlékszem, meg hogy egyetemista. Mit tennétek a helyemben?
2020. jan. 22. 12:57
11/11 anonim válasza:
Én biztosan megpróbálnám megkeresni, baráti társaságból valaki nem emlékszik rá jobban? Hol szexeltetek? Esetleg Pesten hallottam csoportba kiírni (persze azt ne tedd hozzá, hogy milyen okból). Ráadásul minel hamarabb, esemény utáni 72 órán belül hat csak. (Egy olyan lány, aki nem él párkapcsolatban, nem hiszem, hogy fogamzásgátlót szed.)
Ha veled így összefeküdt védekezés nélkül, lehet, hogy mással is, akkor pedig fennáll a fertőzés lehetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!