Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú távon volt akinek gondot okozott a fogamzásgátló tabletta szedése később?
Hasonló helyzetben vagyok, 7 évig szedtem (semmi mellékhatás), majd abbahagytam, azóta egyáltalán nem menstruálok, persze már felkerestem több orvost is, dolgozunk a megoldáson. Én a helyedben biztosan nem kezdeném el szedni újra, ha most sem rendszeres, először érdemes lenne rendbe tenni magad - mert ha majd szeretnél gyereket néhány év múlva, és csak akkor kezdesz el utána menni, akkor simán lehet hogy nagyon sokáig fog tartani, amire összejön. Érdemes keresni egy orvost akiben megbízol, sajnos van, hogy sokáig kell keresni a megfelelőt :( Ez engem is eléggé kiábrándított, mikor kinevettek, hogy egyáltalán miért akarom abbahagyni... De tovább kell menni, magad miatt! Szerintem nem feltétlenül baj a fogamzásgátló, és nem is közvetlenül okoz problémát, de elfedhet rengeteg betegséget, sajnos, nálam is így volt.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!