Elkaphattam ilyen úton a HIV fertőzést? Védekezés hiányával történő együtléttel egy HIV pozitív személytől 100%, hogy el kapja az ember a vírust? Legyen szó csak 1 aktusròl!
Az első kérdésemre itt a magyarázat: találkoztam egy férfival aki erőszakos módon arra "kényszerített", hogy hozzám dörgölhesse ruha nélkül a péniszét (fenék és vagina közelébe), csak a bőr felszínéhez érve, behatolás nem történt. Viszont az előváladéka a bőrömre kerülhetett akár a vaginám felszínére is. Illetve amennyiben ondója érintkezett a kezemmel? Rövidebb csók? A részletekbe nem szeretnék belemenni :-( borzasztó emlèk...:-( jövőhéten megyek szűrésre, mégis érdekel, hogy van e okom aggódni? Tisztàban vagyok vele, hogy amennyiben a nyála vért tartalmazott megfertőződhettem illetve megharapta az ajkam :-( nem tudom, hogy ő beteg e vagy sem... Elvileg rákos de egy ilyen embernek senmit nem tudnék elhinni :-( 2. Kérdésemre % ra gondoltam, valahol azt olvastam, hogy 100 az eselE mashol azt hogy 20% az eselye! Az albanok kozott nagy szammal birnak az aidsesek?
Illetve a tortentek utan 2 hetre fajt a torkom, kicsit talan nathas voltam, nyirokcsomoim megdagadtak, volt izomfajdalom. Borkiutes nem volt. Tavaly nyaron mumpszom volt azota sokszor megdagadnak a nyirokcsomoim. De pont 2 hetre higy ezt tortent?:-( ennek mar 5 honapja, hogy ez tortent!! :-(
Ugyan már hogy a fenébe lenne 100% az esélye? Azért ez nem Afrika, nem hemzsegnek Albániában sem _annyira_ a HIV fertőzöttek. Aztán még nem is vettük azt, hogy nem történt rendes behatolás. A te esetedben csak a sérüléseken keresztül történő fertőzöttségnek van esélye.
Összességében szerintem is nagyon kis esély van rá, de azért menj el a szűrésre, úgy fogsz csak megnyugodni.
Nem 100%!
3 hónap után érdemes szűrni, addig nem állapítható meg biztonsággal. De utána érdemes szűrni, és nem csak HIV-re, hanem mindenre.
És az eset büntetőügy!
4-es
Gyere megduglak és megtudod hogy mennyi az esélye! Kú**rva nagy! Az ondó több százmillió vírust tartalmaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!