Hogyan tudnám hitelesen eljátszani, hogy pozitív ember vagyok?
Bocs,nem tudtam jobban megfogalmazni a kérdést.
Alapból pesszimista természetű ember vagyok. Ebből kifolyólag nincs egy barátom sem. Szeretnék barátkozni,s ezt csak úgy érhetem el,ha pozitív beállítottságú srác benyomását keltem az emberekben.
Az alakoskodás nem megoldás mert egy idő után már fárasztó lehet és kibújik a szög a zsákból.
Aztán ha lehullt az álarc lesz nagy csalódás.
Szerintem azzal kezd, hogy önmagadat rakod helyre.
Nem kell nagy dolgokat elérned a kis célok is jók ha valami sikerül az már feldob.
Tudom szar a világ de a pesszimizmus nem segít. Ha csupa negatív érzelmet sugárzol magad körül akkor tényleg senki nem fog a környezetedben szívesen tartózkodni.
Egyébként elárulom: Nem is kell megjátszanod az optimistát! Nem mindenkinek happy az élet.
Elég ha többet mosolyogsz, beszélgetsz másokkal ez így indul. A mosoly egy pozitív dolog amit szeretnek az emberek és szívesebben ismerkednek egy ilyennel. A sikeres barátszerzés meg csak a te lelki világodat fogja trenírozni és már nem lesz olyan sötét a világ.
Azért biztos vannak jó dolgok is az életedben és ne hidd, hogy másoknak csupa boldogság. Az új barátaidnak is meglesznek a maguk bajai de együtt lenni velük az buli és máris nem leszel búval bélelt.
Szóval széles vigyorral menjek végig az utcán?
Amúgy sikerült 1 csajt leszólítanom,de csak annyira,hogy megkérdezzek tőle,hogy merre találok egy bizonyos helyet.
Nem azt mondtam, hogy vigyorogj mint a tejbetök, ok nélkül, egyedül az utcán, hanem ha társaságba kerülsz akkor mosolyogj egy kicsit többet és próbálj meg belefolyni a beszélgetésbe. Nna!
Valamilyen közösségbe nem akarsz járni? Tanfolyam, tánckör stb. ami érdekel és ahol vannak emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!