Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnám hitelesen...

Hogyan tudnám hitelesen eljátszani, hogy pozitív ember vagyok?

Figyelt kérdés

Bocs,nem tudtam jobban megfogalmazni a kérdést.

Alapból pesszimista természetű ember vagyok. Ebből kifolyólag nincs egy barátom sem. Szeretnék barátkozni,s ezt csak úgy érhetem el,ha pozitív beállítottságú srác benyomását keltem az emberekben.

2012. jan. 6. 14:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Hogyan tudnám hitelesen eljátszani, hogy pozitív ember vagyok?"

Akkor tudod _hitelesen_ eljátszani, ha az vagy. Bármit is jelentsen a "pozitív ember" kifejezés.

"Alapból pesszimista természetű ember vagyok. Ebből kifolyólag nincs egy barátom sem."

Nem hiszem, hogy létezik ilyen közvetlen összefüggés.

2012. febr. 10. 17:43
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Unicum! Csak pozitívan!
2012. febr. 11. 15:22
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért nincsenek barátaid, mert pesszimista vagy. Hanem azért hiszed azt, hogy a pesszimizmusod miatt nincsenek barátaid, mert pesszimista vagy. :D Remélem érted. :)

Amúgy ismerős a helyzet. Én optimista vagyok és mosolygós és az egyik barátom mérhetetlenül pesszimista. Volt. :D

De végül nem ezért lett vége a barátságnak, ő akarta.

Ne játszd meg magad, csak próbálj meg kedvesebb lenni az emberekkel. Olyan legyél, amilyen emberrel te is szívesen barátkoznál, ne hazudj másoknak és ne színészkedj. :)

2012. febr. 11. 18:35
 24/25 Mikhal válasza:

Egyszerű ,ne játszd el . Soha . Légy az !! a sok megjátszásba csak belefáradsz . és elveszitesz minden barátot . a megjátszást ego-ból csinálod ? minek ? hogy jobban figyeljenek rád ? jobb legyél a haveroknál ? csajoknál ??

baromság , 1 hét után átlátnak rajtad , 2 hétig meg röhönek rajtad , aztán elhagy mindenki . kell ez ??

légy pozitiv ember , ne akarj megfelelni senki elvárásának , légy ÖNMAGAD !! ne TE utánozz másokat , Légy TE akit utánnoznak ! úgy lehetsz hiteles ,ha csak igazat mondasz , jót teszel ,és ezek után veled is az fog történni , meglátod aki nem igaz barát és hamis dolgokkal akar behuzni valamibe - előbb utóbb lepereg rólad .

2012. máj. 5. 12:38
 25/25 anonim ***** válasza:
Legyél vicces, és próbálj magadból hülyét csinálni. Bátorság kell hozzá, de megéri a végeredmény!
2012. máj. 5. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!