Hogyan tudnám hitelesen eljátszani, hogy pozitív ember vagyok?
Bocs,nem tudtam jobban megfogalmazni a kérdést.
Alapból pesszimista természetű ember vagyok. Ebből kifolyólag nincs egy barátom sem. Szeretnék barátkozni,s ezt csak úgy érhetem el,ha pozitív beállítottságú srác benyomását keltem az emberekben.
"Hogyan tudnám hitelesen eljátszani, hogy pozitív ember vagyok?"
Akkor tudod _hitelesen_ eljátszani, ha az vagy. Bármit is jelentsen a "pozitív ember" kifejezés.
"Alapból pesszimista természetű ember vagyok. Ebből kifolyólag nincs egy barátom sem."
Nem hiszem, hogy létezik ilyen közvetlen összefüggés.
Nem azért nincsenek barátaid, mert pesszimista vagy. Hanem azért hiszed azt, hogy a pesszimizmusod miatt nincsenek barátaid, mert pesszimista vagy. :D Remélem érted. :)
Amúgy ismerős a helyzet. Én optimista vagyok és mosolygós és az egyik barátom mérhetetlenül pesszimista. Volt. :D
De végül nem ezért lett vége a barátságnak, ő akarta.
Ne játszd meg magad, csak próbálj meg kedvesebb lenni az emberekkel. Olyan legyél, amilyen emberrel te is szívesen barátkoznál, ne hazudj másoknak és ne színészkedj. :)
Egyszerű ,ne játszd el . Soha . Légy az !! a sok megjátszásba csak belefáradsz . és elveszitesz minden barátot . a megjátszást ego-ból csinálod ? minek ? hogy jobban figyeljenek rád ? jobb legyél a haveroknál ? csajoknál ??
baromság , 1 hét után átlátnak rajtad , 2 hétig meg röhönek rajtad , aztán elhagy mindenki . kell ez ??
légy pozitiv ember , ne akarj megfelelni senki elvárásának , légy ÖNMAGAD !! ne TE utánozz másokat , Légy TE akit utánnoznak ! úgy lehetsz hiteles ,ha csak igazat mondasz , jót teszel ,és ezek után veled is az fog történni , meglátod aki nem igaz barát és hamis dolgokkal akar behuzni valamibe - előbb utóbb lepereg rólad .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!