Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csokolozni?
Van egy film, amit most láttam, jó srácok a címe. Na ott is ez a nagy kérdés 😂
Nekem tetszett.
Én kezdetben úgy kezdtem egyébként, hogy mikor közeledett a fejünk akkor a másiknak a száját kezdtem el nézni.
Azt hiszem elsőre mindíg mindenki hevesen csinálja, pedig csak lassan kell... csak erre később jövünk rá 😂
Amúgy sokféle van.
Röviden :
Van a puszi ugye,
Van a finom csók,
És van a smárolás, ami tovább tart.
Én jobban szeretek az alsó ajakra koncentrálni és csóknál figyelni a másikra, mikor nyitja ki a száját, hol a nyelve.
És igaziból csak el kell lazítani a nyelvet mikor a másiknak a nyelvét keresed, és masszírozni kell. Elvileg jobbra döntjük a fejünk, de én pl. szeretem váltogatni.
Akár kézzel tartani a másiknak a fejét...
A végén akár finoman meg is lehet harapni az alsó ajkakat nekem ez nagyon bejött.
Igazából ha valakit igazán szeretsz akkor magától fog jönni, főleg ha a vonzalom a másik fél részéről is megvan.
Na az nagyon Isteni tud lenni 🥰
Amíg nem próbálsz valamit nem tudod igazán milyen, mert nem tudod átérezni.
És ez az élet minden területén így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!