Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így lehetek terhes? A barátommal 2019.11.18. án nem feküdtünk le de viszont boxerben volt és én bugyi nélkül. Hozzá értette és kicsit azt hiszem belém is nyomta de rajta volt a boxer. Nagyon stresszelek. Viszont a mensim már egy hónapja késik.
Nekem sem áll össze a kép. Alig pár napja csináltátok. Ettől nem lehetsz terhes, max a múltkori együttlétetektől ha volt.
Ha egy hónapja késik, akkor mire vársz még? miért nem mész el orvoshoz?
Ez nehezedre esik, de szexelni tudsz igaz?
Azt hiszed beléd nyomta??
Akkor nem nyomta beléd.
Én értem, hogy 18.-a után egy-két nappal már meg kellett volna jönnie a mensidnek. Vagy esetleg már előtte is.
Felteszem, nagyon fiatal vagy. A bubertás alatta a ciklusod még ingadozó, csak fél-egy év után áll be, ez nem kóros. A teherbeesésnek viszont nem akadálya. Az számít, hogy a nunidban volt a farka, amikor elélvezett, az ondója a méhszájadhoz került-e. Ha nem, akkor aligha vagy terhes, ne aggódj. Most eszembe jutott valami, bocsi, hogy megkérdezem: az, hogy a boxer rajta volt a fiún, azt jelenti, hogy nem vette elő a farkát, csak az alsógatyán keresztül nyomta hozzád?! Ja, nem, hiszen azt írod, hogy kicsit (talán) be is rakta. Ez nekem kissé zavaros, ha gondolod, írd meg privátban, de lehet itt is. Ennek lehet jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!