Lehet terhes barátnőm az előváladéktól? Izgattam nadrágon keresztül és rajtam is volt boxer meg nadrág.
Ahhoz hogy az előváladéktól terhes legyen be kell kerülnie a hüvelyébe a dolognak.
Márpedig a wc papírt senki nem tömködi magába tudtommal.
De amúgy is a levegőn hamar elpusztulnak a spermiumok. Szóval nincs rá esély ebben az esetben.
Ajánlom, hogy olvass utána ezeknek a dolgoknak mielőtt bármit ia csináltok, így megelőzheted a bajt.
Mindig védekezzetek, lehetőleg óvszerrel!
Az óvszert pedig mindig a leírásnak megfelelően használjátok! Vannak videók is erről a neten, ha a leírást nem értenéd.
A szex nem játék, csak felelősséggel szabadna csinálni. És a "jaj becsúszott mostmár megtartom mert felelősségteljes vagyok" az valójában nem az.
Ha valaki nem tud teherbe esni ez szokott az utolsó mentsvár lenni!
Jesszus ember!
Igen, sőt, fiatalok annyira termékenyek, hogy az is elég, hogy ő Szegeden alszik, te meg Bp-n rá gondolsz, éjjel.
Két napja te vagy a tizedik debil, kb.
Sőt, ha kivered, elmész fürdeni, de nem mosod ki a kádat, és anyd vagy a húgod megy fürdeni, akkor így őket is teherbe ejtheted!
Ezért nagyon fontos minden fürdés után kitakarítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!