Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kell-e doki vagy sem? Lassan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell-e doki vagy sem? Lassan szeretnék lefeküdni a barátommal (15). Sokan úgy mennek dokihoz hogy már nem szüzek akkor kihagyhatom még most?

Figyelt kérdés
Sztem elég lenne az óvszer netán a hüvelykúp, de nemtudom eldönteni menjek orvoshoz vagy sem. (nincs semmi problémám)
2008. nov. 17. 21:23
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Azért nincs gyerekem, mert fiatal vagyok és még iskolába járok. Ezért védekezek, nem azért, mert soha nem akarok gyereket majd meg mert nem szeretem eléggé akivel vagyok. Szerintem ezzel rengetegen így vannak, nem csak én. De szóljál csak le nyugodtan, nem érdekel, neked más az életed, más hatások értek, ezért máshogy látod a dolgokat, mint én. Én is beszólhatnék neked, de nem teszem, mert vagyok annyira intelligens és különben se érnék vele semmit.

Szerintem, ha vmit leírsz, az feketénfehéren oda van írva, és nem értettem félre semmit. Értem én miről beszélsz, te addig nem leszel senkivel, amíg össze nem házasodsz a "nagy Ő"vel és nem fogsz védekezni, hanem egyből gyerek. És szerinted ezért gáz az óvszer meg minden egyéb. Értem én, ne aggódj. Csak azt nem vágtam, hogy miért szólsz be nekem ilyen bántón (mert igen, volt ami az volt, de hát nem zavar, kemény fából faragtak, úgyhogy csak nyugodtan!:D), de már ezt is értem, az előbb megmagyaráztad: "Leszóltalak és kész!" Oké!:D

Igen, veled is!

Rubi

2008. nov. 25. 16:57
 32/42 anonim ***** válasza:

'Ezért védekezek, nem azért, mert soha nem akarok gyereket majd meg mert nem szeretem eléggé akivel vagyok.'

Most nem akarok hülyeséget írni, ezért megkérdezem inkább, hogy most szereted, vagy nem annyira? Vagy ezt, hogy értetted- a végét!

Örülök, hogy téged nem kell félteni, jó ha sok ilyen ember van. De kérlek nyugodtan mond el amit szeretnél, lehet senki nem tette még meg eddig, azért vagyok ilyen butus!

És köszi, hogy a beszólás ellenére írsz!

2008. nov. 26. 10:51
 33/42 anonim ***** válasza:

Igen, szeretem. Ez tényleg félreérthető volt, csak nem tudtam máshogy leírni.

Igazából már nem akarok semmit se mondani, csak nem tudom, te voltál már szerelmes? Úgy igazán...

Nincs mit!:)

Rubi

2008. nov. 26. 13:24
 34/42 anonim ***** válasza:

Lassan beszélhetnénk máshol, mert nagyon sokat írtunk már ide! És ez kezd zavarni! Lehet kikéne adnunk, egy külön könyvet!

Szép kérdés! Volt már akivel tettem volna a szépet!

Annyi biztos, hogy belém nem voltak! És nem akartak tőlem gyereket! Ezen kívül másra sem nagyon csalogattak!

Így volt időm ide írkálni, lehet inkább az igazit kéne keresnem!

De nem lehetett ellenállni, hogy veled beszéljek!

És kicsit sexguru legyek!

2008. nov. 27. 11:20
 35/42 anonim ***** válasza:

Engem mondjuk különösebben nem zavar, ha a kérdezőt se, másoknak meg úgyis mind1 vagy ha vkit zavarna szerintem szólna:)

A könyv elgondolkodtató ötlet, sőt, a szexuálpszichológusi pálya se hangzik rosszul...:D

De a szerelem az nem egyenlő a gyerekkel. Először úgysem arra gondolnak, főleg nem a férfiak, hogy na, tőle akarok gyereket, az majd max. egy következő lépés. Szerintem jobb, ha az 1. helyen először a te életed áll, mert ha majd később lesz gyereked, akkor mivel már "kiélted magad" 1.sorban rá irányíthatod minden figyelmed. Bár erről aztán tényleg nem akarom osztani az észt, mert elég fiatal vagyok hozzá tényleg, csak szimplán így gondolom.

Aki keres, az talál! De ezt össze lehet egyeztetni az írkálással is...

Rubi

2008. nov. 27. 15:11
 36/42 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb, ha az 1. helyen először a te életed áll, mert ha majd később lesz gyereked, akkor mivel már "kiélted magad" 1.sorban rá irányíthatod minden figyelmed.

Na most összeraktál két dolgot! Vagy 3-at is!

-Első helyen akkor áll a te életed, ha nincs gyereked.

Vagy nincs párod, mert akkor a tietekről kell beszélni!

De normális esetben akkor is azt alapoznád, hogy nekik jobb legyen!

-Ha kiélted magad, akkor csak kiélted ennyi. Ez nem a gyereknek jó, hanem a társadnak rossz és neked! Ez épp annyira lehet a gyereknek rossz, mintha melletted keresne még másik nőt! De ez a legrosszabb eset, nem ezzel kéne érvelni!

Meg lehet épp azért keresne másikat, mert az még nincs kiélve! Ez a gondolat se jó, meg az érvelés sem!

Ezt azok mondják, akik nem tudnak olyat találni!

Én se vagyok idős, de ez nem akadály nekem! Húú meg kiéltsem! Azért remélem nem csak idős kiéltekkel szeretnél beszélni! Vagy újra akkor állsz szóba velem, ha az leszel!

Igen, már csak ketten voltunk itt!

2008. dec. 1. 10:09
 37/42 anonim ***** válasza:

"Ha kiélted magad, akkor csak kiélted ennyi. Ez nem a gyereknek jó, hanem a társadnak rossz és neked! Ez épp annyira lehet a gyereknek rossz, mintha melletted keresne még másik nőt! De ez a legrosszabb eset, nem ezzel kéne érvelni!

Meg lehet épp azért keresne másikat, mert az még nincs kiélve! Ez a gondolat se jó, meg az érvelés sem!"

Megint félreértetted... Kiemelsz egy szót (jelen esetben azt h kiélni) és ezt fejtegeted, hogy milyen rossz. Pedig ez a szó csak egy töredéke volt annak, amit írtam. Amúgy meg mindenkinek mást jelent, gondolom neked azt, hogy össze-vissza kavarni mindenkivel. Legalább is az állításod csak ez esetben igaz.

De végülis teljesen mindegy, más a véleményünk, nem kényszerít rá senki, hogy ilyen erkölcstelen, szörnyű életet élj, mint amit annyira leszólsz, szóval nyugi! Majd azért, ha sikerült találnod egy olyan férfit, akinek elég lesz az egész kapcsolatotok/házasságotok alatt annyiszor szeretkezni, ahány gyereket akartok (mert hát védekezni ugye gáz), akkor majd szólj!:)

Rubi

2008. dec. 1. 12:13
 38/42 anonim ***** válasza:

Kedves Rubi!

Légyszíves fejtsed már ki, hogyan értetted azt hogy kiélni! Mert neked nagyon sokat jelent ennek a pontos tartalma, akkor nekem is!

Te hoztad szóba kedvesen, de én ennek a tartalmában jót nem látok, kiemelés azért volt, mert pont felette van amit írtál, így csak utaltam rá. Lehet így nem is kellett volna! Miért jó, és mi az, ha valaki kiéli magát!

Nem kell ám írni, csak ha van kedved!

Na meg te szoktál kiemelni nem én! Szerintem ha félreértettem amit írtál, ha nem, teljesen jó amit írtam!

Én elfogadlak így, csak írtam én is valamit!

Nekem meg egy kedves szűz lány kéne! Ha már így szóbahoztad! Na majd vele csinálok néhány gyereket!

Lehet mással, én azt így nem tudom előre! Nagyon sokat fogok szeretkezni, hogy biztos legyen a dolog, és a te kedvedért is, meg azért, hogy a lánynak is jó legyen!

Érosz!

2008. dec. 2. 10:30
 39/42 anonim ***** válasza:

Kifejtem neked: Ha vkinek gyerek születik, utána már nem foglalkohzat igazán magával, nem ő lesz az 1., szóval pl. nem bulizhat állandóan, sőt, kb soha. Meg ilyenek... Szóval, ha szüksége van erre, jobban teszi, ha a gyerekvállalás előtt intézi el...

" Nagyon sokat fogok szeretkezni, hogy biztos legyen a dolog, és a te kedvedért is, meg azért, hogy a lánynak is jó legyen!"

Na de hogyan, ha nem akarsz védekezni?? Gondolom nem akarsz 100 gyereket:D

Rubi

2008. dec. 2. 15:27
 40/42 anonim ***** válasza:

Szia Rubi!

Én egyenlőre nem írok többet ide! Köszi az eszmecserét!

Remélem írtam hasznosat!

2008. dec. 3. 10:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!