Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kell-e doki vagy sem? Lassan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell-e doki vagy sem? Lassan szeretnék lefeküdni a barátommal (15). Sokan úgy mennek dokihoz hogy már nem szüzek akkor kihagyhatom még most?

Figyelt kérdés
Sztem elég lenne az óvszer netán a hüvelykúp, de nemtudom eldönteni menjek orvoshoz vagy sem. (nincs semmi problémám)
2008. nov. 17. 21:23
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

Miért van az, hogy leírtok valamit, aztán leírok egy azzal ellentétes gondolatot, ezután még egyszer leírjátok amit már leírtatok.... Csak másképpen!

Szerintem meg gáz, ha kötonnal veszi el a szüzességedet!

Leírom, én is még egyszer!

És nem muszály ragaszkodni, mindenki hagyományához! Engedj meg egy kis szabadságot, beleszólás nélkül, de nagyon köszönöm!

Te kedves egyetemista külön állatfaj vagy, és nem tekintem normálisnak a nemi életedet! Viszont mások biztos nagyon becsülik benned! Ne haragudj engem nem sikerült meggyőznöd! És ne írkáljál már ekkora hüleségeket, hogy te nem jártál egyetemre, meg túl vallásos vagy!... Ennek semmi köze a kettöhöz! Külön téma! Ne moss egybe dolgokat!

Mellesleg, nekem kb 4 embernek kell egyszerre választ adnom... Míg ti külön válaszolgattok nekem! (tömören írok)

"""a szörnyű valóságról sokaknak fogalma sincs. Felvilágosításnak:"""

Nagyon kedves ez is, viszont én nem szorulok rá! Ez feltünhetett volna az írásomból! bizonyára nem is nekem szól!

Amit írtál az álltalános iskolás tananyag! De egy érettségivel a kézben ezt szokás ismerni... Aki meg nem tud róla, azért lehet, mert nem is érdekli! De talán lehetne ezt jobban tanítani! Én feltételezem, hogy egy 18 éves ismeri a történelmet! Azért továbbra is nyugodtan világosítsál fel!

Ha egy nőt érdekel igazán a szerelmi élete, talán kerüli az olyan helyzeteket ahol ez megtörténhet!

Te most így udvarolsz???--- 1000x jobb neked, ha én veszem el szüzességedet, mintha buli után, akit nem is ismersz... Ne, ez azért ne legyen nézőpont! Jó, tehát valami komolyságot! Van ilyen, meglehet említeni...

Sok szégyen és gyalázat volt a történelemben, és sok olyan törvény ami a fajtalanságot és emberellenességet segítette!

A múlt sok tanúlságal szolgál, hatalmas áron! Ezek mellett az a lány aki megtehetné, hogy a leginkább megfelelő fiut igyekezne választani, ehelyett gyorsan gyere csináld gumival megoldást választja, annak van szüksége felvilágosításra! Mint neked, szerény érzésem szerint! Nem nekem, aki azt javasolja, merje kockáztatni a teherbe esést a választottjával!

Szerinted aki 15 évesen kezdi mit dob el magától? Hogy űrkutató, csillagász, orvos legyen? Háát talán! 100-1

Az ilyen lányoknak az kellene, ha bizalommal családi életet élhetnének, nevelhetnék a gyerekeküket!

És ha ilyen helyesen rákérdeztél, inkább essen teherbe!

A fogamzásgátlás üzlet! Adó... Pénz! Engem persze nem zavar, ha 4 gyereketek helyett egyse lesz! Könnyebb mindenkinek! Nektek fölleg! Csak tisztességesnek érzem megemlíteni! Jó indulatból írom, hátha tanultok belőle!

Vagy valaki!

Ezek mellett, a nemi érettséget, nem a gyereknevelés képességével szokták összefüggésbe hozni????????????

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha nagyon akartok, erre írjatok valami okosat!

2008. nov. 21. 12:13
 22/42 anonim ***** válasza:

Annyi biztos ezerszer jobban járt volna, ha orvoshoz megy és nem ezeket olvassa!

De nem biztos, nagyon működik itt a felvilágosítás!

Az meg kizárt, ha valaki vitázni akar ne találjon valakit!

2008. nov. 21. 12:29
 23/42 anonim ***** válasza:

Nem... a nemi érettséget nem a gyereknevelésre érettséggel szokták összefüggésbe hozni....

Nemileg kellőképpen érettnek érzem magamat, de gyereket még nem tudnék nevelni és nem is szeretnék egyelőre, mégis baromira élvezem az együttléteket...

2008. nov. 21. 12:53
 24/42 anonim ***** válasza:

Írok is:)

"Annyi biztos ezerszer jobban járt volna, ha orvoshoz megy és nem ezeket olvassa!"

Ezzel tejesen egyet értek, kérdező, ne haragudj, hogy mit műveltünk a témáddal, tényleg vitatémává tettük, ha zavar, akkor szólj ám ám be nyugodtan!:D De nekem, ha írnak vmit, arra válaszolni szoktam. Tényleg bocsánat.

Tehát akkor 12:13as:

"Miért van az, hogy leírtok valamit, aztán leírok egy azzal ellentétes gondolatot, ezután még egyszer leírjátok amit már leírtatok.... Csak másképpen!"

Miért, te mit csinálsz? Én nem írok ellentétes dolgokat, nekem megvan a véleményem és ennyi.

Egyet árulj el! Miért gáz, ha vki óvszerrel veszíti el a szüzességét?

Én nem korlátozlak meg a szabadságodban, nehogymár ezt mondd!:D Én beszélgetni vagyis vitatkozni próbálok veled, mert néha ezt is kell. Engem amúgy marhára nem érdekel, hogy te hogy éled az életed, mikor meg hogyan élsz szexuális életet. Csak kifejtem a véleményemet. És azért ír mindenki neked, mert a te véleményeddel nem értenek egyet. És akkor mi van? Ez egy fórum.

A töris részről: akinek nem inge... nem NEKED írtam, szerintem ez elég egyértelmű, mivel egy szóval nem írtam oda, hogy neked mondom. MINDENKINEK írtam, aki itt fórumozik, és állandóan a régi idők szépségén lovagol. Szóval nem akarlak továbbra se felvilágosítani, az se érdekel, hogy mennyire tudod a történelmet, nem az én dolgom.

"Ha egy nőt érdekel igazán a szerelmi élete, talán kerüli az olyan helyzeteket ahol ez megtörténhet!"

Miért, neked tökéletes az életed, te sha nem hibázol, te soha nem sodródhatsz veszélyhelyzetekbe? Huh...

"Ne, ez azért ne legyen nézőpont! Jó, tehát valami komolyságot! Van ilyen, meglehet említeni...": itt is te mondassz ellent önmagadnak. Először írod, hogy ilyet nem lehet írni meg h komolyságot. Aztán meg ilyeneket is meg lehet említeni. Persze, hogy meg lehet. Épp azt tettem, nem kéne emiatt beszólni, miután ez így van.

"Ezek mellett az a lány aki megtehetné, hogy a leginkább megfelelő fiut igyekezne választani, ehelyett gyorsan gyere csináld gumival megoldást választja, annak van szüksége felvilágosításra! Mint neked, szerény érzésem szerint!"

Még egyszer és utoljára mondom: én nem akarlak téged felvilágosítani, engem nem érdekel, hogy mit csinálsz, miért veszel mindent magadra? Viszont neked, az alap koncepciód, hogy beszólsz nekem, amiért használok gumit. Ez nevetséges. Szerinted, ha vki gumival védekezik, akkor az csak gyors dugást akar? Az igazi megtalálásához és az óvszernek semmi köze nincs egymáshoz. De ha már személyeskedünk: te majd ha lesz több gyereked, és nem akarsz többet, akkor nem is fogsz szexuális életet élni a férjeddel, mert nem vagy hajlandó védekezni?? Össze-vissza írogatsz itt mindent, beszólsz, hogy felvilágosításra szorulok, mert óvszerrel védekezek, és inkább keressem meg az igazit... Honnan veszed, hogy még nem találtam meg?? Mert szerintem nem tudsz olvasni a jövőmben. Tudod, nem mindenki csak 30 évesen találja meg, akit szerethet és fordítva és minden működik.

És még annyi, hogy attól, hogy valaki felelősségteljesen védekezik, nem jelenti azt, hogy nem lesz egy gyereke se és nem akar családot, és nem találja meg az igazit. Akkora hülyeségeket írtál ezzel az utolsó kijelentéseiddel, hogy csak úgy ordít... Nem akartam ezt így ellened leírni, de egyszerűen erre már nem tudok mást, mert nagyon durván összekombinálod a dolgokat!

És attól, hogy valaki érett a szexre, nem jelenti azt, hogy képes felnevelni normálisan egy gyereket. Főleg nem többet. Akár 40 évesen se biztos (pl anyagi háttér stb), itt már régen nem a 15 évesekről van szó, nem vetted még észre? Legalább is te nem csak róluk beszélsz...

Rubi

2008. nov. 21. 15:51
 25/42 A kérdező kommentje:

Huh hát köszike!

És ezer bocs hogy ez a kérdés titeket így öszeugrasztott!!!

Sorry!

2008. nov. 23. 12:49
 26/42 anonim ***** válasza:

Olvasd el még néhányszor figyelmesen amit írtam!

És ne akarj ilyen nevetséges állításokat kihozni belőle, vagy legalább is találd meg mi, mihez való, én nem ezeket írtam! Amire te válaszoltál! De majdnem jó!

És egyébként amiket kérdeztél szintén megvannak válaszolva! Ezért most mit írjak?

Rubi, néhány év múlva majd sírsz, hogy milyen igazam volt!

A nemi érettség valóban nem egyenlő a felnőtté válással!

Viszont a képesség, vagy, akarat, vagy elszántság, lehetősége ilyen! Nem az a lényeg, hogy milyen az anyagi háttere, vagy szeretne!

Te élvezed, hogy ez a felelősség nem terhel, könnyebb az életed, de nem biztos, hogy jobb is, tartalmasabb is!

Elnézést, egyálltalán van e értelme!? ...

És nem akartam belelátni az életedbe! Neked így a legjobb, ezt elfogadom, nagyon ügyes nagylány vagy!

Bárcsak én is ilyen lehetnék!

Lehet már csak olvasgatni fogok! Túl sokat írtam ide!

Köszönöm a válaszokat!

2008. nov. 24. 12:24
 27/42 anonim ***** válasza:

De igen, te ezeket írtad, miután úgy másoltam be őket és azokra a mondataidra válaszoltam!:D Találjam meg mi mihez való? Hát amilyen össze-vissza írtál rólam, tudod elég nehéz...

Nem, nincsenek megválaszolva. Nem tudom, miért gáz ha valaki védekezik, nem válaszoltad meg, ahogy elég sok mást se. De végülis mind1, semmi közöm az életedhez, csak ahhoz, hogy miért kritizálsz.

Figyelj, azt se tudod hány éves vagyok meg semmit se tudsz rólam, úgyhogy nem hiszem, hogy ennyire ki kéne oktatnod, mintha te mindent tudnál. Vagy úgy gondolod, hogy te vagy a "nagyon ügyes nagylány?" Szerintem iszonyat módon félreértettél vmit és azt gondolod, hogy 15 éves kislány vagyok, aki össze-vissza kefél és azt se tudja mi az a szerelem. Csak azt nem vágom, hogy honnan szedted...XD

Te akkora értetlen vagy már ne is haragudj, engem egyáltalán nem érdekel, hogy jobb -e vagy rosszabb -e nekem mint neked vagy kinek tartalmasabb az élete!:D Erre jól látom, tényleg azt írtad, hogy egyáltalán van -e értelme az én életemnek?? És miből vonod le azt a következtetést, hogy nekem könnyebb az életem?:D És mi okból fogok sírni, hogy igazad volt? Azért, hogy használtam óvszert és nem lesz 200 gyerekem?:D

Ezeket válaszold még meg, aztán felőlem szevasz...

Rubi

2008. nov. 24. 18:43
 28/42 anonim ***** válasza:

Teljesen érthető egész fogalmazást írtam!

Te kiválogttál 1-2 mondatot és írtál hozzá 10et, hogy én azt hogyan értem. Meg miért úgy!

Olvasd vissza, minden le van írva!

2008. nov. 25. 07:28
 29/42 anonim ***** válasza:

Nincs leírva érthetően, és nekem ne írogass olyanokat, hogy nincs értelme az életemnek, mert nem csak házasság után rögtön gyerekcsinálás céljából veszítettem el a szüzességem, ne mást szóljál le azért, mert rossz tapasztalataid vannak. Ennyi.

Rubi

2008. nov. 25. 12:02
 30/42 anonim ***** válasza:

Leszóltalak és kész!

Te így érzed jónak az más.

Egyébként neked miért nincs gyereked, mert nincs rá pénzed, vagy mi? Ha már így elbeszélgetünk kerüljön sorra ez is!

Nekem azért, mert nincs kivel. És én érthetően írok, meg ha rendesen lettél volna hajlandó kimásolni amit írtam, amire természetesen nem voltál, mert nem azt írtam amire te ki akartál lyukadni! :)

Akkor ott lett volna a válasz is, és az összefüggés.

Csak hát az én szövegem annyira összefüggő és érthető, hogy két mondatba együtt már nem lehet belekötni?

De tényleg ott van, ne szórakozz már. 3. nem írom le.

Amúgy nagyon jó veled beszélgetni!

2008. nov. 25. 13:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!