Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kell-e doki vagy sem? Lassan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell-e doki vagy sem? Lassan szeretnék lefeküdni a barátommal (15). Sokan úgy mennek dokihoz hogy már nem szüzek akkor kihagyhatom még most?

Figyelt kérdés
Sztem elég lenne az óvszer netán a hüvelykúp, de nemtudom eldönteni menjek orvoshoz vagy sem. (nincs semmi problémám)
2008. nov. 17. 21:23
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

Ez szánalom! "nem gáz, ha 15 évesen odaadog magad neki"

Én se értek mindennel egyet, de kiérzem belőle a mondanivalót!!!

Amit te írtál az viszont elfogadhatatlan! Még akkor is, ha igaz egyes körökben!

Valahol viszont ez több, mint szégyen! Amit te írtál! Nem a szerelem!

Én írtam, hogy nemzés a célja! Én rávilágítottam egy fontos oldalról! De kifejteni mindent nem tudok,ezért a lényegre szorítkozom! Én nem kedvelem, az olyan fórumozókat, amilyen te vagy, de amit te írsz az is használható tanulságnak! Csak akkor baj, ha a hozzád hasonlók túlsúlbya kerülnek! És pont ezért írtam, mert itt ez történt, erre jössz kapásból te(akárki), és még ráteszel egyvagon trágyát!

"nem gáz, ha 15 évesen odaadog magad neki" Aki így beszél, az nyílván nem túl tanult ember, ás órdít az írásának az értéke belőle! Ilyet gyöker 12 évesek szoktak mondani! Remélem nem haragszol! Tényleg ez így nem színvonal! Személyeskedés nélkül!

Én se tudom, hogy sexforum.hu vagy akárhol mit írnak!

---De nyugodtan kijelenthető, hogy 18 éves kor előtti nemi életre nem lehet buzdítani!---

Még akkor sem, ha te személy szerint ezt nagyon jónak ítéled meg!

És ez nem azért van, mert sajnáljuk ezt a fiatalságtól!

Nem vagyunk gonosz kistörpék! Legyen 18-21 éves kora után az ami akar! Akkor se késett le semmiről!

Azt hatalmas nagy szerelmet az igazitól, meg úgy sem lehet megtiltani!

Egyébként gusztustalan,ami itt van!

De jó, ha kifejtésre kerülnek a különböző nézőpontok!

Csak mértékkel!

Egyébként, ha az én lányomnak osztanál ilyen tanácsokat akkor megkersnélek! Szerencséd, hogy én is annyira tartom ezt a lányt, mint te, csak kicsit többre!

2008. nov. 19. 12:51
 12/42 anonim ***** válasza:

Hozzám hasonlók? Mért, azok milyenek? Én nem a kérdésre válaszoltam, mert a fórum azt is magában hordozza, hogy egymás írásaira válaszoljunk. Én a te hozzászólásodra reagáltam, ahogy azt láthattad. Egy szóval nem említettem, hogy dugassa meg magát 15 évesen. Én a te nem pontos állításodat javítottam ki, csak mert szúrta a szememet a szavakkal való dobálózás. Súlyos kijelentések, amiket írtál, ha egy kicsit belegondolsz, mégha neked nem is az. Szóval ne hasonlítgass azokhoz, akik buzdítják a lányt.

De most, hogy mindenki megnyugodjon a kérdezőnek: nem muszáj elmenned orvoshoz. Sokkal jobban jársz, ha orvos helyett utánanézel az anatómiának kicsit, meg elbeszélgetsz anyukéddal vagy vkivel, akiben megbízol és tapasztalt (ha még nem tetted). És 1.sorban a barátoddal. És ezenkívül a legjobban akkor jársz, ha előtte még nagyon-nagyon sokat pettingeltek, szerelmes leszel, 100%osan megbízol benne és nem lassan le szeretnél vele feküdni, hanem TUDOD, hogy akarod, nem pedig kérdések vetődnek fel benned. Bár ez már nem a kérdésedre a válasz, de hát a végén még újra beállítanak gonosz szexre csábító néninek:P

Ja, és még annyi, hogy egy lány nem a 18. születésnapjától kezdve lesz érett a szexre. Rengetegen vannak, akik huszonévesen megbánják és rengetegen, akik ezzel szemben 16 évesen nem.

Egy elég elvont hasonlat erre: Júlia sokkal boldogabb lett tőle, mint Ofélia.

Az, hogy ki érti és ki nem, az magánügy. Csak hogy, ne mondjátok, hogy 12 éves műveletlen vagyok...:P

2008. nov. 19. 15:27
 13/42 anonim ***** válasza:

Mi az,h a szex a nemzés célja?! akkor azt jelenti, hogy csak akkor szexeljünk, ha gyermeket akarunk?

Attól független, hogy 15 éves érettnek érezheti magát a szexhez, és meg is teheti.Ha úgy érzi eljött az idő, akkor ne halassza el az alkalmat,minek kéne 18-21 éves koráig várni.Van olyan ismerősöm (nő), 21 éves koráig tartogatta a szüzességét,és hogy vesztette el? Buli után egy kocsi hátsóülésén, egy tök idegen férfival, akire mai napig nem emlékszik...Szóval ilyenek is vannak. Ebben a világban sajnálatos módon vagy se, ki hogy gondolja, a szüzesség nem túl sokat(semmit sem) ér.Akkor most miért ne feküdhetne le a barátjával 15 évesen.

2008. nov. 19. 16:30
 14/42 anonim ***** válasza:

mert nem érett rá... a kérdéséből is látszik... azon túl, hogy gondol a védekezésre AMI JÓ és dícséretes, de sajna ezért ma már azonnal meg kell őket dícsérni...

Az akinek a nődoki ciki, az nem érett a szexre!!! és kész!!!

2008. nov. 19. 16:58
 15/42 anonim válasza:

Kedves 15 éves!

Mielőtt bármit is tennél, főzz egy csésze finom teát, ültesd le édesanyád és beszélgessetek! Mondd el neki, hogy mi foglalkoztat mostanság, kérd meg, hogy kísérjen el nőgyógyászhoz.Ott azokat a kérdéseket is felteheted, amiket esetleg anyának "cikis" lenne.Szerelmesnek lenni a legszebb dolog a világon, de óriási felelősség is. Magaddal és a pároddal szemben is. Nem tudom biztosan kijelenteni, hogy x évtől érett valaki a szexre. De az tény, hogy 15 éves korban biológiailag nem valószínű.Én azt mondtam annak idején a saját lányomnak, ha gondolkozik azon, hogy a barátjával lefeküdjön-e, akkor a világért meg ne tegye, ha eljön az idő, nem fog gondolkozni.És azt nagy valószínűséggel nem lesz oka megbánni sem.Sokat beszélgettünk szexről, szerelemről, érzelmekről és a már előbb említett felelősségről, végül együtt mentünk nőgyógyászhoz.Igaz ő nem 15, 17 éves volt.

2008. nov. 19. 18:00
 16/42 anonim ***** válasza:

Kedves 12:51-es!

Én vagyok az a szánalmas, tanulatlan (egyébként leendő mérnök hallgató) 12 éves (egyébként 17 de mindegy), aki azt írta, hogy 15 évesen nem gáz ha belemegy, de egyébként nem haragszom, ha már így mellőzted a személyeskedést.

Szerintem a százalékodból le lehet venni, melyikőnknek van igaza. Még egyszer mondom: az, hogy valaki milyen érett lelikeg, az NEM egyenesen csak kor függvénye. Ha valaki 15 évesen egy buliban megbaszatja magát a WC-ben az elitélendő. Viszont ha szerelmből a párjával, megfelelő testi-lelki összerázódás után úgy dönt, hogy akarja, akkor tegye. Egyáltalán nem azt mondtam, hogy a 15 éveseknek nemi életet kell élniük, ugyanis erre ennyi idősen kevesen érettek, ezt én is alátámasztom, viszont vannak, akik meg igen.

2008. nov. 19. 19:21
 17/42 anonim ***** válasza:

Elkövettem azt a hibát, hogy két embert (én12:51--mostmár11-39) egynek hittem, de mindketten válaszotlatok!

Én nem írtam semmi súlyosat-hibát, lehet valaki nem érti, de az értelmesebbeknek sikerül idővel!

Na igen, de azért szopikázni sem muszály, tehát nem úgy van, hogy akiben nem vagyok szerelmesek, azokat csak popsi meg száj. Mert tudom, hogy a szüzesség fontos, van néhány ilyen lány is!

Megbánja vagy sem, ez nem nagyon számít!

A szüzesség van ahol azért számít, az hogy kinek az ismerőse hogyan csinálta, ne legyen már az a mérce! Még, ha te nagyon kedveled is! Neki személy szerint, ezek szerint tényleg nem jelentett sokat! És neki talán így esett jól! Valószínüleg hasonló férje lesz!

Akivel ezt, sokra fogják tartani!

Illetve neked olyan feleséged, aki nem tartotta sokra a szüzességét!(Illetva azt tartja sokra, amit te is!) Nektek ez jó, ki állna utatokba?

Nem szólok én semmi jó ellen, csak így általánosságban meredeknek érzem!

Na és te kedves mérnök! Az, hogy mi az értéke az írásomnak nem a százalék adja, sajnos mert az ilyen tanult mérnökök,mint te, nem az alapján pontozzák, hanem, hogy nekik mennyire tetszik! Vagy zavarja e őket az én írásom! Tehát ez az értéktől nagyon messze van!

Köszönöm a kérdést! Sajnálom, ha nem volt elég érthető!

Azt javasoltam, hogy azzal szeretkezzen-pettingeljen, akitől szeretne gyereket! Illetve, nagyon szívesen felnevelné, a gyerekeküket, ha megtörténik!

Ezen kívül még ezt sem, csak annyit, hogy legalább kitudja ejteni görcsölés nélkül, szerelmes a fiuba, vagy a szerelme, párja, társa! Ha ez nehezen megy, lehet másik kéne! Nem szó számít, hanem az érzelmi tartalom!

Lehet írok még a témához, de az előzőket, úgy érzem megválaszotlam! A Lány kérdésére pedig már szintén válaszoltam, de azt is leírom!

Nem csak az egészséges emberek mehetnek orvoshoz!

És nem muszály, hogy mindent megvizsgáljon az orvos, vagy mindent megbeszéljen! Csak amit helyesnek, és szükségesnek érez! És felkészült rá! Nem kell menni!

Szerintem nem a legnagyobb élmény gumival elveszíteni, de ezt itélje meg ő, hogyan kívánja! Szerintem nem az az élmény! Semmi ilyen erőltett védekezéssel!

De inkább az orvostol kérjen tanácsot, mint neten, vagy a 13 éves barátnőtől, vagy a 16 évestől aki a kocsma wc ben lelt gyönyört!

Valami még eszembe jutott!!!!

Kedves leány! A fiu mit mondott erről neked??????

2008. nov. 20. 11:58
 18/42 anonim ***** válasza:

Na Megint! Kis kiegészítés!

Azt se nagyon tudom, hogy a lány hol tart most ezzel!

És miért gondolkozik az orvoson?!...

Nekem is volt, hogy akart olyat, amihez nekem nem volt kedvem. Akkor azt kihagytuk, viszont amiért mentem azt megtudtam. Azt hogy kinek mire, milyen vizsgálatra, tanácsra van szüksége eltudja dönteni! Azt is, hogy megkapta e! Nyílván, nem árt, ha valaki fiatalabb, akkor elkiséri valaki! Butább nem lesz! Talán okosabb sem, de akkor rossz orvoshoz ment!

Lehet túl visszafogott nemi életre kívánom felhívni a figyelmet, de azért nem kell rámszálni!

Rengeteg az abortusz és fogamzásgátlás..., a megtört élet... És kevés az egészséges család, és a gyerek!

Érdemes ennek a kiépítésére törekedni! Ha ezt valaki nem látja, akkor nem érett a nemi élethez!

Ha valaki tud 3 férfitől 6 gyereket neveleni, vagy 3 nőtől, akkor csinálja! Erre maga is rátud jönni!

2008. nov. 20. 12:13
 19/42 anonim ***** válasza:

Na jó szerencsére ma már nem így működik a világ, hogy azzal fekszem le, akitől gyereket szívesen nevelnék... Pfff...

Hanem azzal akivel jól esik.

Na ha nekem az összestől lenne egy gyerekem... :o))))))))

A kedves válaszoló vagy soha nem volt egyetemista, vagy túúúúúúl vallásos ezen dolgok megértéséhez vagy már nem ebben a században él, amúgy folyamat magának mond ellent...

Ha meg már másokat kritizál, engedje meg, hogy kijavítsam: a MUSZÁJ az pontos J és van még egy-két szarvas hiba, ami tuti ég nem elírás... ( ha már ott tartunk ki az agyoniskolázott...) /és igen ez már csak a gonoszkodás miatt, mert egyhuzamban mindenkit kritizál, csak mert senki nem ért önnel egyet.../

A kislánytól kérdem: Hogy alakultok? Anyukáddal beszéltél? Pároddal beszéltél? Az olvasottak fényében hogy látod?

2008. nov. 20. 12:25
 20/42 anonim ***** válasza:

15:27es vagyok és igen, elég rendesen összekevertél minket. Na mindegy, ez is azért van, mert egy csomó idetévedő ember annyira fél ettől az egész mai fiatalság témától, hogy mindenből a legrosszabbat hozza ki, mindenben az elfajult, undorító világot és embereket látja, és már csak támad mindenkire.

"Én nem írtam semmi súlyosat-hibát, lehet valaki nem érti, de az értelmesebbeknek sikerül idővel!"

Hidd el, hogy én értelmesebb vagyok, mint te azt hinnéd, de akkor se értek egyet veled. Mert a szeretkezés célja nem az utódnemzés. Az állatok szeretkeznek? Nem, pedig az ő céljuk aztán tényleg az. A szerertkezés a szerelemmel és a szenvedéllyel függ össze. A gyerek az maximum a szaporodás célja, más kérdés, hogy ha vki gyereket akart, jobb esetben az is ugyanolyan szép és jó lesz, mintha csak az örömszerzésért csinálná.

Meg azt bírom nagyon, amikor sokan odáig vannak, hogy jaj régen bezzeg ez megaz volt, a lányok nem szexeltek és nem gondolkodtak ilyen csúnya dolgokon a házasság előtt, csak a nagy Ővel. CSAKHOGY: a szörnyű valóságról sokaknak fogalma sincs. Felvilágosításnak: a középkortól kezdve nagyon sokáig volt egy törvény Magyarországon, amely az "első éjszaka joga" nevet viselte. Nos, ez abból állt, hogy amikor a lányt férjhez adták, a falu vagy a föld urának joga volt letesztelni (vagyis elvenni a szüzességét), azzal a gyenge indokkal, hogy ellenőrizze, hogy csak "minőségi" feleséget kapjon a leendő férj. Aztán olyan is volt nem is olyan régen még, hogy a nászéjszakán a két anyuka ott állt az ágy mellett és letesztelték, hogy a lány szűz -e (vérzik -e) és, hogy a fiú alkalmas -e a gyereknemzésre, illetve más helyeken, ha nem lett véres a lepedő, a lányt vissza lehetett adni vagy meg is büntethették. Illetve a legelterjedtebb verzió, hogy nem volt mese, hogy nem szereti, esetleg kirázza tőle a hideg, házasodni kellett, aztán szexelni. Nos, ezek a "régenbezzegmilyenerkölcsösvoltmindenki" emberek szerint ez igazi szeretkezés? Súlyos gond volt ez a téma régen, de erről sokan semmit nem tudnak, mert a történelem nem erről szól, a jobb tanárok maximum csak megemlítenek azért pár ilyen dolgot. Csak azért írtam ezt le ide, mert nem ártana utánajárni vminek, amit idealizálunk.

Azok a lányok régen mit nem adtak volna, ha olyan lehetőségük lett volna, mint a mai világban sokaknak. Nem vártak volna a 18. születésnapjukig, ha igaz szerelemből tehették volna. Ezért írtam a Júlia-Ofélia hasonlatot, roppant tanulságos, kár, hogy 1 kezemen meg tudnám számolni a fórumozókat, akik megértik.

A lepontozásról annyit, hogy én nem szoktam pontozni, még téged se pontoztalak se fel, se le, akivel nem értek egyet. Kit érdekel az a szerencsétlen toplista, én nem ezért járok ide.

Én azt nem értem még, hogy miért szóltok be állandóan egymásnak a helyesírási hibák miatt és miért szóljátok le a másikat, hogy nem értelmes. Szerintem az nem értelmes, aki gondolkodás és észérvek helyett másokkal kötekszik.

Véleményem szerint, ha találkozol vkivel, akivel érzed, hogy nem csak egy fiú a sok közül, érezni fogod, ha eljött az ideje annak, hogy fizikailag is együtt legyetek. Mindenkinek máskor lesz akkora szerencséje, hogy megtalálja ezt az embert. De mért kéne elítélni, ha vki előbb. Én 16 évesen megtaláltam és történjen bármi, soha de soha nem fogom megbánni, akkor se, ha esetleg nem vele fogom leélni az életem, de erre meg minden esély megvan, akárhány éves vagy, soha nem tudhatod. Mindenesetre én nem hagynám ki az igazi szerelmemet ilyen szempontból se. Rengeteg olyan sztorit hallani, hogy sokan addig húzzák, amíg sajnos egy undorító vki megerőszakolja az utcasarkon vagy épp kicsúszik a lába alól a talaj egyszer és egy buliban részegen egy idegennel. Rengeteg ilyen lány van. Akkor már 1000x inkább fiatalon, de a szerelmemmel. És ettől még nem fogok gyereket szülni meg abortuszra járni, mert tudunk védekezni, és ha mégis lennevmi, vállalnám a felelősséget a tetteimért. De a félelem miatt, hogy vmi baj történik, nem fogok várni addig, amíg összeházasodok, biztos anyagi háttér meg mittudomén. És semmi baj nincs azzal, ha vki gumival veszíti el a szüzességét. Inkább szedejn hormoncuccot? Vagy rögtön az első szextől essen már teherbe? Ez tényleg elég ellentmondásos...

Rubi (aláírom, hogy ne téveszen össze senki senkivel se)

2008. nov. 20. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!