Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló kérdés?! Sürgös!
Sziasztok! Nagyon valószínü hogy terhes , van 3 halvanyabb pozitív tesztem.... De közben olyan érzésem van hogy ma megfog jönni, vagy legalábbis hamarosan, iszonyatosan görcsölök...multhéten kotam fogamzásgátlót, azt mondta a doki akkor kezdjem el szedni ha megjön. Ha esetleg ma vagy holnap megjön, elkezdhetem igy is szedni?! Sürgös lenne! Köszönöm!
( külföldi billentyüm van, pár ékezetes betü nincsen rajta, ezért iírtam vagy élezet nélkül, vagy hibásan.)
Ne szedd be, csak ha egészen biztos, hogy megjött a ciklusod. Hétfőn mindenképpen menj el az orvoshoz.
Ha a görcsök túl erősek és elindul egy barnás-vérzés szerűség... akkor sajna rossz hírem van, pontosabban lesz az orvosnak, mert akkor mindenképpen menj be a legközelebbi ügyeletre.
#3: senki nem mondta hogy attol akarok elvetelni istenem.... azt irtam, olvasd vissza, hogy ha esetleg isokozben megjon, akkor elkezdhetem e szedni a fogamzasgatlot.
4#: miert rossz akkor? Meg miert rohanjak verzessel egybol orvoshoz? Epp az kene hogy megjöjjön..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!