Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sadg kérdése:
Segitsegre lenne szüksègem Eleggè fèlünk vagy ez felesleges?
Figyelt kérdés
Tehát a párom szűz es atszakitottam a szűz hartyajat illetve egy 2 3 cm bement azonna kivettem es aktus utani tabit is vett be a párom, nem elveztem el se semmi.felünk hogy az előváladèk miatt lesz valami vagy ez a fèlelem felesleges?2019. nov. 2. 23:32
12/13 anonim válasza:
Figyu haver, simán lehet ezt csinálni. Dugd meg, ő bekapja a tabit és minden oké. Holnap ugyanúgy dughatod, és ő ugyanúgy beveheti a tabit.
13/13 anonim válasza:
Utolsó, éreztem az ironiádat, de nem biztos, hogy a kérdező is fogja 😂 jót röhögtem rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!