Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes vagyok? Vagy ne izgulja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok? Vagy ne izguljak? Most mit tegyek ha ma nem jön meg?

Figyelt kérdés
júniusban elemntünk a bárommal nyaralni a családhoz.Akkor vasárnap már nem volt meg és a jövőhét pénteken mentünk haza.21 napra jön meg a menstruációm.De mikor hazajöttünk volt amikor ettem,és volt amikor egy nap egyszer ettem,és rengeteget aludtam.18 óra hosszákat is akár egy nap.ÉS az utóbbi napokban is ideges voltaM.dOLGOZNI VOLTAM ERŐS FIZIKAI MUNKA.ma KELL HOGY megjöjjön,de még mindig semmi.félek és stresszes vagyok hogy nem fog megjönni.A páromnak egyszer kétszer engedtem meg hogy gumi nélkül belém tegye,de nem emnt el bennem,és előváladéka sem volt.Már két éve együtt vagyunk mindig a gumit is ellenőrzi.Lehet nem kéne..de kétségbe estem.Semmi nem utal terhességre,még is ezen rágom magam.Mikor egyszer elszakadt a gumink azóta minden szexnél eszembe jut hogy jó e a gu mi jó e......és a gumi is csíp.Nagyon
2010. júl. 17. 10:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tegnap veszekedtünk....és igazam volt,erre mikor felhúztam a vállam ő megütött:(:'(
2010. júl. 18. 10:40
 12/16 anonim ***** válasza:

már bocs de ez most hogy jön a kérdéshez? ez van, már rég ki kellett volna dobnod mikor erőszakoskodott h gumi nélkül...

aki hülye vállalja a következményeit is..

2010. júl. 18. 16:23
 13/16 A kérdező kommentje:
NEm simered....nem te szereted jó nagy bunkó vagy!!NEm koktatást kértem csak kedves emberek véleményét,és válaszát...szóval kérlek kímélj meg a hülyeségeidtől!Köszönöm
2010. júl. 18. 20:54
 14/16 anonim ***** válasza:
az előző, megütős bejegyzésedhez szólnék hozzá. egyszer megpofoztok. 19 lehettem, nagyon szerelmes. egy élet tört bennem össze, megbocsájtottam. rá kb. félévre megint kaptam. megint megbocsájtottam, rajongva imádtam. de elkezdtem félni tőle... egy idő múlva jobban féltem, mint szerettem, 20.-at már betöltöttem amikorra szerelmesen, de elhagytam. sokáig zaklatott, egyetemre eljött elém, telefonálgatott, megverte aki csak rámnézett, iszonyatos undort kezdtem el érezni iránta. ma már egy férfinak se engedném, bármennyire is hiszem azt, hogy ő a nagy ő, hogy megalázzon. senki nem teheti ezt velem, és veled sem! állj a sarkadra, és dobd ki a pics ba! kérlek. még most.
2010. júl. 18. 21:51
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm Attila ...igaazd volt....megjött:)sok a sressz:)puszi
2010. júl. 19. 21:44
 16/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hog ez veled is megtörtént:(Sajnos velem is,és félek ez csak fokozódni fog,de mit tehetek ha szeretem.Te nem érzel még iránta szerelmet?Most úgy rzem megromlott a kapcsoaltom a párommal,és nem is iányzik annyira amennyite én azt vártam volna
2010. júl. 20. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!