Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok? Vagy ne izguljak? Most mit tegyek ha ma nem jön meg?
honnan veszed hogy nem volt előváladék? az mindig van. na mindegy. Ne stresszelj mert annál később fog megjönni. vegyél egy terhességi tesztet ha ennyire félsz..
És ha csíp a gumi irány a nődoki és irass fel vele fogamzásgátlót, meg nézesd meg magad, lehet valami fertőzésed van.
Ha fertőzésed lenne, vszínűleg lenne más panaszod is. Viszketés, csípő vagy égő érzés, fájdalom stb.
Amúgy az esélye megvan, hogy terhes vagy, ha nem is sok, de van. Nem kellene ilyennel szórakozni.
Miért engdted meg neki, hogy gumi nélkül csinálja? Megszakítás mellett elég sokan esnek teherbe, és ti gyakorlatilag ezt csináltátok.
Ha annyira zavar a gumi meg csíp, akkor talán használjatok más védekezési eszközt.
Ez is jó nagy baromság, hogy azon szenvedsz, hogy a gumi biztonságos-e, és ezért inkább leveszed. Elég idióta logika, ezt te is beláthatod.
Aktus után két héttel csinálj terhességi tesztet.
És máskor ne szórakozz ilyennel, mert egy abortusz elég durva dolog.
Minden lehetséges, de ahhoz, hogy elkapj valamit tőle, nem kell félrelépnie...
Ha belegondolsz, benned is kialakulhatott valami, esetleg gyengült az immunrendszered, és elszaporodtak odabent a baktériumok... Bizalom terén pedig... Ha nem bízol a barátodban, minek vagy vele?
Velem is megtörtént, hogy barátnőmmel elszakadt az óvszer, azonnal esemény után tablettát írattunk, és nem lett belőle probléma.
A terhesség 2 dologgal tudod megoldani, az egyik a fogamzásgátló, a másik pedig, hogy soha többet nem fekszel le senkivel, és mind2 megoldja a bizalmatlanságot is :))
20/F
"de az én párom erőszakos volt,nem éna kartam óvszer nélkül"
Akkor talán ki kellene rúgnod a pics*ba, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!