Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes vagyok? Vagy ne izgulja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok? Vagy ne izguljak? Most mit tegyek ha ma nem jön meg?

Figyelt kérdés
júniusban elemntünk a bárommal nyaralni a családhoz.Akkor vasárnap már nem volt meg és a jövőhét pénteken mentünk haza.21 napra jön meg a menstruációm.De mikor hazajöttünk volt amikor ettem,és volt amikor egy nap egyszer ettem,és rengeteget aludtam.18 óra hosszákat is akár egy nap.ÉS az utóbbi napokban is ideges voltaM.dOLGOZNI VOLTAM ERŐS FIZIKAI MUNKA.ma KELL HOGY megjöjjön,de még mindig semmi.félek és stresszes vagyok hogy nem fog megjönni.A páromnak egyszer kétszer engedtem meg hogy gumi nélkül belém tegye,de nem emnt el bennem,és előváladéka sem volt.Már két éve együtt vagyunk mindig a gumit is ellenőrzi.Lehet nem kéne..de kétségbe estem.Semmi nem utal terhességre,még is ezen rágom magam.Mikor egyszer elszakadt a gumink azóta minden szexnél eszembe jut hogy jó e a gu mi jó e......és a gumi is csíp.Nagyon
2010. júl. 17. 10:21
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
és hasonló mint egy fehér folyás,de mégsem az.....nem folyik.mindha felizgultam volna mindig,pedig nem.....nem enszesz...megőrülök.de a párom szólt volna hogy de igen eszakadt avgy valami,de minden alalommal azt mondta minden jó volt.
2010. júl. 17. 10:31
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

honnan veszed hogy nem volt előváladék? az mindig van. na mindegy. Ne stresszelj mert annál később fog megjönni. vegyél egy terhességi tesztet ha ennyire félsz..

És ha csíp a gumi irány a nődoki és irass fel vele fogamzásgátlót, meg nézesd meg magad, lehet valami fertőzésed van.

2010. júl. 17. 10:42
 3/16 A kérdező kommentje:
az nagyon nem lette jó.Tesóm elkapott valamit,de őt kezeték már és elvileg nincs semmi baja ,,de még a wc-re sem ülök le utána...a barátom nem hiszem hogy félrelépett,de már kezdek nem bízni benne.próbálok nem stresszelni köszönöm.Ő azt mondta nem volt előváladék,és miután magának.....ki**te.akkor volt előváladéka vele együtt.
2010. júl. 17. 11:32
 4/16 A kérdező kommentje:
Lehetséges hogy valait a páromtól kaptam el?és e miatt amit mondál is fertőzésem van?!
2010. júl. 17. 11:34
 5/16 anonim ***** válasza:

Ha fertőzésed lenne, vszínűleg lenne más panaszod is. Viszketés, csípő vagy égő érzés, fájdalom stb.

Amúgy az esélye megvan, hogy terhes vagy, ha nem is sok, de van. Nem kellene ilyennel szórakozni.

Miért engdted meg neki, hogy gumi nélkül csinálja? Megszakítás mellett elég sokan esnek teherbe, és ti gyakorlatilag ezt csináltátok.

Ha annyira zavar a gumi meg csíp, akkor talán használjatok más védekezési eszközt.

Ez is jó nagy baromság, hogy azon szenvedsz, hogy a gumi biztonságos-e, és ezért inkább leveszed. Elég idióta logika, ezt te is beláthatod.

Aktus után két héttel csinálj terhességi tesztet.

És máskor ne szórakozz ilyennel, mert egy abortusz elég durva dolog.

2010. júl. 17. 11:40
 6/16 anonim válasza:

Minden lehetséges, de ahhoz, hogy elkapj valamit tőle, nem kell félrelépnie...

Ha belegondolsz, benned is kialakulhatott valami, esetleg gyengült az immunrendszered, és elszaporodtak odabent a baktériumok... Bizalom terén pedig... Ha nem bízol a barátodban, minek vagy vele?

Velem is megtörtént, hogy barátnőmmel elszakadt az óvszer, azonnal esemény után tablettát írattunk, és nem lett belőle probléma.

A terhesség 2 dologgal tudod megoldani, az egyik a fogamzásgátló, a másik pedig, hogy soha többet nem fekszel le senkivel, és mind2 megoldja a bizalmatlanságot is :))

20/F

2010. júl. 17. 11:46
 7/16 A kérdező kommentje:
ez igaz.de az én párom erőszakos volt,nem éna kartam óvszer nélkül,kérlek ne engem oktass ezzel ki mert rosszul esett.tisztában vagyok vele,én akkor is gumit használtam mikor csípett inkább nem érdekelt,csak legyen biztonságos.De az az érdekes hogy minden megvolt,menszesz előtti héten hasfájás.Nem voltam legyengülve,az imunnrendszerem tökéletes.Járok vérvételre is folyamatosan,az én testem egészséges.folyamatosan vizsgálva van.sportolok sokat.figyelek magamra
2010. júl. 17. 11:56
 8/16 Attila_Z ***** válasza:
100%
Tényleg próbálj meg nem idegeskedni, mert az csak kitolja a menstruáció időpontját. Egyébként ha tényleg nincsen semmilyen "melléktüneted" a csípésen kívül, akkor próbáljátok ki a latex-mentes óvszert. Lehet az, amit érzel, egy szimpla allergia is. Ha ez sem jön be, akkor irány a nőgyógyász.
2010. júl. 17. 13:21
 9/16 anonim ***** válasza:
54%

"de az én párom erőszakos volt,nem éna kartam óvszer nélkül"

Akkor talán ki kellene rúgnod a pics*ba, nem?

2010. júl. 17. 15:01
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm attila:)
2010. júl. 17. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!