Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes vagyoke? vagy nem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyoke? vagy nem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Aggaszt h 16.-a van és még nemjött meg...Hónap elejétőll fájogat hol a hasam hol a derekam napi 2x 3x...előző hónapban 11.-én jött meg az előtt is 11 és az előtt is 11 xD...Volt pár együttlétem a barátommal :D lehetséges h terhes lennék?:S vagy csak késik?:S de ha meg terhes vok akk miért fájogat?:S
2010. júl. 16. 17:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
am sztm meg fog jönni, mert ilyenkor még nem fájhat a hasad a terhességtől...
2010. júl. 16. 18:46
 22/32 anonim ***** válasza:

* van rá esély h terhesek vagyunk, de hányan csinálják megszakításos módszerrel??!!

Hát ilyen alapon hányszor próbáltak már az emberek öngyilkosságot elkövetni és mégse sikerült nekik ...

2010. júl. 16. 18:51
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

"van rá esély h terhesek vagyunk, de hányan csinálják megszakításos módszerrel??!!"

Erre csak annyit tudok mondani, hogy szerinted hány abortusz van? Szülészeten vagyok gyakorlaton, és elárulom, több az abortusz, mint a szülés.

Pearl indexről esetleg hallottál már? Azt mutatja meg, hogy egy év alatt 100 nőből hány esik teherbe adott védekezési módszer mellett.

Ha sehogy sem védekeznek, akkor 100 nőből 80. Ha megszakítással, akkor 35-40.

Szóval azért a hatásfoka nem a legjobb.

És azért ez nem úgy megy ám, hogy ha a szomszédasszony nem esett teherbe harmadszor se, akkor én se fogok. Van aki termékenyebb, van aki meg alig esik teherbe. Van aki elsőre teherbe esik, vki meg csak a 256. alkalomkor. Attól is függ, hogy mennyi az esély a terhességre, hogy a ciklus hanyadik napján történt a dolog.

De miért nem előre gondolkodtok? Miért nem vagytok képesek gumit használni? Vagy ha annyira szar, akkor miért nem szedtek tablettát? Vagy esetleg szeretnél babát? Végül is tényleg nagyon aranyosak...

És ha teherbe esel majd hogy állsz oda anyád elé? Ugyanis 18 év alatt még az abortuszhoz is szülői beleegyezés kell. Biztosan meg fog majd dicsérni, milyen ügyes gyerek voltál.

2010. júl. 16. 19:06
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
utolsó, kééérlek, miért nem válaszolsz sűrűbben, rengeteg ilyen, és hasonló tipusú kérdés van, és hiába tépem a számat, h védekezni kell, nem értik meg.. én nem vok eü-s, de apukám mentős, és voltak sztorik, jólinformált vok.. szal, jó lenne velük megértetni, h attól, h a barátnői esetleg nem estek még igy teherbe, nem azt jelenti, h ő se fog.. sőt, voltak itt olyan marhaságok is már, h megszakitás mellett 0 % az esély a terhességre.. ehhez mit szólsz?? én csak ámultam, meg bámultam.. :S
2010. júl. 16. 21:56
 25/32 anonim ***** válasza:

Minden egyes hasonló kérdésnél tépem a szám, de szerinted ér vmit?:) Mert én nem hiszem:(

De sose értettem, hogy miért gondolják azt, hogy ha másnak nem jött össze, akkor nekik se fog. Ez a legidiótább dolog a világon.

Ennyi erővel ha én kimentem az utcára és nem ütött el egy autó, akkor soha senkit nem üthet el. Micsoda brilliáns logika...

Eddig is idegesített a dolog, de most, hogy tényleg látom mennyi abortusz van, egyre elkeserítőbb :(

2010. júl. 16. 22:26
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
engem meg főleg elkeserit, mert tudom, h mennyi pár akar gyereket, és nem jön össze, ezeknek meg bejön, tisztán csak felelőtlenségből, aztan meg rohangalnak abortuszra.. sőt, olyat is ismerek, akinek az abortusz a védekezési módszere.. nem védekeznek, aztan megy ab-ra, és már 2-3 tuti, h volt neki.. :S
2010. júl. 16. 23:12
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, előfordul. Főnővér mondta, hogy látott olyat, aki már a 10. abortuszra jött...

Meg van aki a gyereket használja fogamzásgátlónak. 9 hónapig nincs gond, utána megszüli (esetleg ott is hagyja a kórházban) és egy jó darabig (amíg elvileg szoptatna) megint nincs gondja...

2010. júl. 16. 23:18
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
h lehetnek ennyire hülye emberek.. :S
2010. júl. 16. 23:46
 29/32 anonim ***** válasza:
Hát jó kérdés. Mondom én, hogy nem altatásban kellene csinálni, csak helyi érzéstelenítésben. Ha végignézné lehet meggondolná a dolgot.
2010. júl. 16. 23:59
 30/32 anonim ***** válasza:
én érzéstelenitő nélkül csinálnám.. most nem azért, de ááá.. elegem van már.. :S
2010. júl. 17. 00:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!