Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes vagyoke? vagy nem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyoke? vagy nem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Aggaszt h 16.-a van és még nemjött meg...Hónap elejétőll fájogat hol a hasam hol a derekam napi 2x 3x...előző hónapban 11.-én jött meg az előtt is 11 és az előtt is 11 xD...Volt pár együttlétem a barátommal :D lehetséges h terhes lennék?:S vagy csak késik?:S de ha meg terhes vok akk miért fájogat?:S
2010. júl. 16. 17:11
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

véletlen nem habi?

csakmert ha annyira meglennél ijedve,gondolom nem röhögnél...!

2010. júl. 16. 17:33
 12/32 anonim ***** válasza:
Most őszintén, neten keresztül erre ki tud értelmes választ adni... Gondolom azt akartad hallani, hogy nem vagy terhes, de igen lehetsz az. Csak ezt így senki nem tudja megmondani, vegyél tesztet, vagy menj orvoshoz ha értelmes választ szeretnél kapni.
2010. júl. 16. 17:33
 13/32 A kérdező kommentje:
bocs eléggé megvok iedve de m1...és nem habi...
2010. júl. 16. 17:34
 14/32 anonim ***** válasza:

Az érzés,hogy meg fog jönni és a terhesség első jelei nagyon egyformák.Szurkálás,mellfeszülés ilyesmik.

Ha nem védekeztetek,nem számít,hogy meddig tarott az aktus és,hogy benned ment-e el,terhes lehetsz.Az együttlét után 2 héttel csinálj tesztet és minden kiderül.A biztonság kedvéért pár nap múlva csinálj még egyet,ha esetleg negatív lenne.

2010. júl. 16. 17:36
 15/32 anonim válasza:
0%
terhes vagy!
2010. júl. 16. 17:37
 16/32 anonim ***** válasza:
72%

Most bocs, de mi mégis honnan tudjuk? Szerinted belelátunk a méhedbe? Ennyiből még egy nőgyógyász sem tudja megmondani, hogy terhes vagy-e. Mivel éltél szexuális életet, benne van a pakliban.

De amúgy védekezés nélkül szexelni sem vicces. Ha nem akarsz babát, miért nem voltatok képesek az aktus elején felrakni a gumit? Vagy ha zavar a gumi, miért nem szedsz tablettát?

Gondolkodjál már! Szeretnél abortuszt? Az sem vicces ám.

Bocs a kemény szavakért, de kezd elegem lenni az ilyenekből.

2010. júl. 16. 17:53
 17/32 anonim ***** válasza:
0%
Valószinű hogy terhes vagy mivel a megjön érzést érzed.De nem fog megjönni!
2010. júl. 16. 18:02
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lehet megérteni, hogy védekezés nélkül ne szexelj?!?!
2010. júl. 16. 18:11
 19/32 anonim ***** válasza:
78%
Mert testileg érettek rá, de agyilag nem! :S
2010. júl. 16. 18:19
 20/32 anonim ***** válasza:

ÚRISTEN!! VELEM IS UGYANEZ VAN!! Én pénteken feküdtem le a barátommal, és mi sem védekeztünk, ezen a héten kellene megjönnie, és érzem is h fáj a hasam meg minden....de tiszta para vagyok...

jó..van rá esély h terhesek vagyunk, de hányan csinálják megszakításos módszerrel??!! Egyik ismerősöm se esett még teherbe, sőt egyszer volt barátnőmmel h a barátja benne ment el, és úgy se lett semmi...

Figyelj....ne parázzunk...(bár tudom elég nehéz, mert az én agyam is ezen jár folyamatosan :D )

Én is veszek majd tesztet, és reménykedjünk a legjobbakban:$ 17/L

2010. júl. 16. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!