Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magzat beágyazódása fájdalommal jár? Vagy nem is érzékeljük?
Nem a hímivarsejt ágyazódik be!
A hímivarsejtek felmennek a petevezetéken, és megtermékenyítik a petesejtet. Mire az leér, már osztódott - tehát a néhány sejtes embrió ágyazódik be.
Ha tud...
Ja, és amúgy nem jár fájdalommal. Nem is lehet érezni.
Mit lehetne néhány sejt megtapadásán érezni?
Amikor terhes lettem akkor sokat olvastam ebbe a témában.
Sok helyen azt irják, hogy pici szédelgés és enyhe hőemelkedés jellemezheti az állapotot, de amugy teljesen észrevétlen.
Viszont mi nők rendelkezünk a női megérzéssel, ami esetleg néha megsúghatja a dolgot...
Nálam aludt ez a dolog amikor terhes lettem. XD
Nővérem viszont végig havizott, és 7 hónaposan mondták neki, hogy 2 hónap mulva találkozunk a szülőszobán.
szóval...
ha gyanakszol menj és deritsd ki. :)
tesztet már sok helyne lehet kapni, és pirulás nélkül meg lehet venni, és egy wc ben kipróbálni.
bár már nem lényeges, de én mindig reggeli első vizeletnél szoktam. állitolag abban több a hormon tartalom meg minden ami felhalmozódik az éjjel.
Hallottam azt is, hogy néha barnázással jár a beágyazódás.De ez lehet sok másnak is a jele.
Utolsó válaszoló:tesód 7 hónapig hogy nem vette észre,hogy egy gyerek van benne?azért a hasa csak nőtt nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!