Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Noriel fogamzásgátlóról vélemények?
Figyelt kérdés
Kb egy hete szedem, és nem nagyon találni róla véleményt, tapasztalatot. Hátha manapság többen szedik már.2019. okt. 7. 20:26
1/4 anonim válasza:
Hát én csak annyit mondok hogy használtam és már van 5gyerekem😊
2/4 A kérdező kommentje:
Ha rendesen szedted ez, hogy jött össze? :/
2020. jan. 6. 06:45
3/4 anonim válasza:
2 hónapja szedem, semmi problémám nincsen vele, a pattanásaimon sokat segített. Talán mintha a melleim nagyobbak lennének, dehát az nem baj. 😂
4/4 A kérdező kommentje:
Most járok az ötödik hónapnál. Nekem is nőtt tőle a mellem, szebb a bőröm. De kb két hónapja a levél felénél alhasi fájdalmam van. Gyanítom hogy a Noriel miatt, már kénytelen leszek visszamenni a dokihoz. Jó lenne ha nem kéne váltani, mert amúgy semmi gond nem lenne vele.
2020. jan. 27. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!