Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények/tapasztalatok yasminelle fogamzásgátlóról!? Valamint mennyibe kerül és hány hét után hat?
Éve szedem, nekem tök jól bevált. Semmi mellékhatás, talán csak eltűntek a ragyák a fejemről : DD eleinte persze nyűgös voltam, hisztis, kiállhatatlan, de aztán beleszoktam és jó lett. Tehát szerintem jó.
Nem én veszem, de az emlékeim szerint a 3 havi az 7000 környékén mozog, az egy meg 2500-300 talán...
Ha úgy szeded, hogy megjön és az első nap teszem fel este nyolckor bekapsz egyet, már végett vagy. Ha a második, harmadik napon kezded el, akkor plusz egy hétig kell óvszert (kiegészítő védekezést) használni, és utána csak úgy simába. Ezért érdemesebb megvárni a havit, és akkor kezdeni. Remélem segíthettem =)
16/L
én már több, mint 3 éve szedem, minden oké, jóban vagyunk:) az első néhány hétben picit émelyegtem miután bevettem, de hamar elmúlt. fogytam is tőle, elég sokat, ugyanis csökkenti a vízvisszatartást.
elvileg úgy van ahogy az első írta, de én azért az első hónapban nem hagytam, hogy belém menjen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!