Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Controvul 20 fogamzasgatlorol velemenyek?
Ma valtottam ki, de kicsit felek tole mert nem nagyon vannak meg mindig rola velemenyek, vagy ha igen akkor rosszak.
mit gondoltok rola? a tajekoztato lapon az volt irva h a leggyakoribb mellekhatas a hizas ami tobb mint 1 nonel fordul elo 10bol, viszont es 8 kilot szeretnek fogyni , es ha dietazom es sportolok akkor lassitja a fogyast vagy igy is hizhatok mellette mondjuk napi 800-1000 kaloriaval?
tenyleg pattanasokat okoz? nem ugy van h a fog. gatlotol szebb lesz az arcbor??!
szia. bár én csak 10 napja szedem,azért leírom,hátha segít.
azért nincsenek róla vélemények,mert még elég új gyógyszer. nekem eddig annyi mellékhatása volt,hogy hánytam tőle,de ezt már kiküszöböltem,rájöttem,hogy muszáj ennem a bevétel után valamit,és akkor nincs gond. az arcbőröm szebb lett tőle,eddig folyamatosan voltak pattanásaim,de kezdenek elmúlni. hízást nem okozott(persze még nagyon az elején vagyok)
amúgy nagyon függ minden a szervezetedtől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!