Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Úgy is jó, ha ma kezdem el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy is jó, ha ma kezdem el?

Figyelt kérdés

Másfél évig szedtem fogamzásgátlót és egyszer az egyik levél megkezdésével 5napot csúsztam. A levelet végig szedtem és addig védekeztünk másképpen is a barátommal. Most elfogyott, már meg is jött, viszont pénteken el kell utaznom és nem szeretném, hogy az utazás során szöszmögnöm kelljen a bajommal. Ezért arra gondoltam, hogy ma megkezdem az új levelet mert úgy tudom, ettől elmúlik. Ez tényleg így van? És most már ugye nem kell majd kiegészítő védekezés sem?

Köszi előre is a segítséget.

2010. júl. 15. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem elkezdheted szedni, nem hinném h véreznél tőle. A védettséged pedig ugyanúgy megmarad.

De azért kérdezd meg itt: www.orvostudakozo.hu

2010. júl. 15. 12:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Jajj, nagyon szépen köszönöm. :)
2010. júl. 15. 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:
51%

Egyáltalán nem fog tőle elmúlni! Nekem pl. mindig a gyógyszerszünet végén jött meg, 5-6. napon, és simán tartott 4-5-6 napig attól függetlenül, hogy elkezdtem az új levelet. Ha már beindult a méhnyálkahártya leválása, az nem fog "félbemaradni".

25/L

2010. júl. 15. 12:22
 4/5 A kérdező kommentje:
De nekem a harmadik napon megjött már és már most is alig van meg.
2010. júl. 15. 12:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Elmúlt amúgy. Köszi azért mindkettőtöknek :)
2010. júl. 16. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!