Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan Nő, akinél az óvszer allergiás reakciót váltott ki? Mik voltak/van a tünetei? Stb
Szia!
Nekem nem volt, de a barátnőmnek igen. Azt mondta hogy égő viszkető érzése volt. Látható jele nem. De gondolom ez attól is függ hogy mennyire vagy allergiás, milyen hevesen reagál a szervezeted.
Jelen:)
Viszket, ég, eseteg be is pirosodik tőle az ember itt-ott. De szerencsére nem mindegyiktől, csak egy bizonyos márkától volt ez a probléma.
amig csak 5-10percet biro pasijaim voltak,nem jött elő soha...
aztán jött párom,fél óra után olyan szinten bedagadtam,hogy vissza már nem tudta dugni..égett,viszketett vagy 3 napig,doki látott,ő javaslatára tabletta inkább, gumi max 10 percig,mert feldagadhatok belülről ugy,hogy nem lohad le napokig
rettenetes rossz
(és igen,a az antiallergén óvszerekre is ugyanigy reagálok)
nekem is van. eleinte durex-et használtunk aztán átváltottunk több fajtára, majd visszatértünk a durexhez és előjött az égő viszkető szörnyű érzés. és csak annál a fajtánál. 1 napig tartott a "fájdalom"
L*
Mindenképpen védekezek, viszont tablettát nem szedek. Korábban szedtem 7 évig és csúnyán tönkrette az arcomat, májfoltos lett :S és mára sikerült elérnem, hogy szépen elhalványítottam termékekkel és kezelésekkel, de még így sem olyan mint régen, mikor még nem szedtem tablettát.
Szóval tablettát SOHA!!!
de találok más megoldást :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!