Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A nuvaringet mennyi ideig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nuvaringet mennyi ideig lehet használni?

Figyelt kérdés

már 1 éve használom a hüvelygyűrűt de nem tom mennyi idő után kell kivenni h pihentessem a szervezetem...

ugymond 3év után vagy 4 év után kell letenni vagy hogy?

2010. júl. 14. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Remélem ezt nem úgy érted, hogy 1 éve ugyanaz a gyűrű van bent! Mert az gáz:p

Amúgy ezeknél a mostani fogamzásgátlóknál nem kell szünetet tartani, ha nem akarsz még gyereket.

2010. júl. 14. 14:26
 2/4 A kérdező kommentje:

dehogy is nem ugyan az van egy éve xD

köszi a választ :)

2010. júl. 15. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd a nőgyógyászt. Én is használtam, nem mondtak határidőt rá. Pont az a lényege, hogy májkímélő és helyileg hat. Sztem használhatod bátran. Arra figyelj, hogy ha kiveszed 1 óra elteltével rakd vissza, hogy a hatás biztos legyen. Eszerint 30 feletti vagy, mert akkor írnak fel tabletta helyett előszeretettel ilyet. Persze majd ha gyereket szeretnél, előtte legalább fél évvel ezt is abba kell hagyni.
2010. szept. 8. 08:42
 4/4 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok :DD
2011. okt. 8. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!