Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy mennyivel nehezebb nőkent hosszú párkapcsolatot keresni, ha nem szeretnék hormonális védekezést alkalmazni?
Figyelt kérdés
2019. aug. 19. 12:56
1/7 anonim válasza:
Fordítok:
"Úgy mennyivel nehezebb nőként hosszú párkapcsolatot keresni, ha csak az óvszerrel történő védekezés elfogadható számomra?"
Én úgy gondolom, ezen nem sok múlik majd.
2/7 anonim válasza:
Nem hiszem h ezen mulna bar egy ido utan nem annyira jo zokniban labat mosni. De biztos van okos megoldas mas is.
3/7 anonim válasza:
Értelmes férfi megérti és nem kényszerít rá egy nőt arra, hogy olyan hormonokkal tömja magát, ami megöli a libidót.
4/7 anonim válasza:
Én sosem védekeztem még "hivatalosan", mivel szinte korlátlan ideig tudom húzni az orgazmust.
Sosem kényszerítenék senkit fogamzásgátló szedésére, kivéve azt, akit mindennél jobban utálok. De ilyen emberrel meg nem szexelek...
5/7 anonim válasza:
engem nem igazán zavarna, bár tudom, hogy vannak pasik akik rühellik az óvszert, de mindegyikről tudom, hogy csak a szája nagy és nem hagynák el a lányt emiatt
6/7 anonim válasza:
2019-et írunk, és még mindig le vagyunk ragadva ott, hogy hormonok, vagy gumi?
Ott a hormonmentes spirál. Vagy ha most lennék fiatal, párkapcsolatban én tuti méhszájsapkát használnék spermicid géllel kombinálva.
7/7 anonim válasza:
Nincs gond, kérdező, épp nemrég írták meg, hogy jön a férfi fogamzásgátló tabletta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!