Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velgyn fogamzásgátlóval menstruáció eltolás?
Szombaton megyek nyaralni és pont szombaton jönne meg a menstruációm, aznap, mikor elkezdeném az új levelet.
Ha csak egy darab placebo tablettát szedek be, és utána azonnal elkezdem az újabb levelet, meg fog jönni, vagy csak a teljes levél beszedése után?
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Előre is köszi a válaszokat!
Placebot minek veszed be előtte?
Ha el akrod tolni, ugyanúgy szeded tovább a hormonos tabikat, mintha nem lenne szünet, csak egy másik levéllel folytatod. De ez szervezet függő is, volt ismerős akinek ugyanúgy megjött és igazából semmit nem ért az egész eltolási rituálé. Én ezt a verziót nem tapasztaltam saját bőrömön.
Igazából én a sajátomból indulok ki. De a placebonak amúgy semmi értelme nincs.. ha beveszed, ha nem nem történik semmi.
Az tény, h ez nem egészséges, sőt maga a gyógyszer sem az... nem is szabad ezt a tologatást sűrűn csinálni. Ha már tolni akarsz, én nem hagynék ki egy napot sem. De igazából neked kell tudni.
“A menstruáció előbbre hozatala vagy késleltetése
Abban az esetben, ha a hét más napjára kívánja időzíteni a menstruáció kezdetét, a kívánt számú nappal lerövidítheti a gyógyszerszünet hosszúságát. Minél rövidebb azonban a gyógyszerszünet, annál nagyobb a második csomag ideje alatt jelentkező áttöréses, ill. pecsételő vérzés valószínűsége (éppúgy, mint a menstruáció elhalasztása esetén).
A menstruáció késleltetése céljából a tabletta szedését gyógyszermentes időszak közbeiktatása nélkül kell megkezdeni az új csomagból. A menstruáció a második csomagban lévő összes tabletta bevételéig késleltethető. A menstruáció késleltetése során áttöréses vagy pecsételő vérzés előfordulhat. A Lindynette tabletta megszokott módon történő, rendszeres szedése a 7 gyógyszermentes nap beiktatását követően folytatható.“
6-os:
Velgynt szedek, de még csak ez a második levelem, és semmiképp nem csinálnám ezt, ha nem pont egyszerre lenne a nyaralással..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!