Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen rossz lehet azoknak a férfiaknak akiknek merevedve 8-9 cm a péniszük?
Pont ez az, már szinte alig van épp eszű pasi a földön aki normális és nem ilyen hülyeségekkel foglalkozik ráadásul hiába beszél nekik az ember nem hiszik el pedig csak jobban érzi egy nő hogy mi a jó neki. Azért ez már felháborító hogy azt hiszik ők jobban tudják mit érzünk.
Még jó hogy rátaláltam a páromra aki normális, ha ilyen lenne mint ezek a faszok nem lennék vele az tuti.
30/N
Na jó meggyőztetek, amúgy is csak az irigység beszél belőlem. Bárcsak nekem is 9 centis kígyóm lenne. De nekem ez jutott csak:
Nekem csak 15 cm de a kispénisz komplexus miatt a személyiségem annyira torzult hogy totális csőd lett az életem, illetve nem is voltam senkivel.
Serdülő korba sokkal nagyobb figyelmet kellene forditani a testképzavar gyógyitására, a normális kép kialakitására !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!