Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mindig vissza fertőzne a barátom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig vissza fertőzne a barátom?

Figyelt kérdés

5 éve alkotunk huseges párt. Nekem ( no vagyok ) minden egyuttlet utan par napig tarto sargas feher szagtalan megis kellemetlen folyasom van. Tobb minden veny nelkuli cuccost probaltam mar ki,a folyas megis vissza ter szex utan! Pl. en hasznaltam szex elott betadin kupot, parom bekente magat "ott " betadin kremmel.... Hiaba... Nogyogyasz irt fel ezt azt regebben, sikertelenul, ugyanis szeretkezes utan par nappal ismetlodtek a tuneteim!

Parom nem hajlando urologushoz menni, mondvan o huseges es tiszta!

Nekem tobb baratom volt elotte, soha semmi ilyen gondom bajom nem volt!

Kinek mi jott be kedves holgy tarsaim?? A pasimat dobom mert szerintem okelme fertoz vissza folyamatossan, ami egyre kellemetlenebbe valik szamomra, ugyanis utobbi idoben a folyasom melle voros, viszketo, ego erzessel jar a feher folyasom!!!! Bakterialis vagy gombas lehet? Nem tudom, de tanacsot kernek holgytarsaimtol!!!!!!!! Koszonom!!!!! Puszi. :(

2017. szept. 2. 14:30
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó kommentelő : A pasimat dobtam, lebukott... :DDDDD Mindenkinek koszi a tanácsot. :)
2018. jan. 19. 16:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!