Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mindig vissza fertőzne a barátom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig vissza fertőzne a barátom?

Figyelt kérdés

5 éve alkotunk huseges párt. Nekem ( no vagyok ) minden egyuttlet utan par napig tarto sargas feher szagtalan megis kellemetlen folyasom van. Tobb minden veny nelkuli cuccost probaltam mar ki,a folyas megis vissza ter szex utan! Pl. en hasznaltam szex elott betadin kupot, parom bekente magat "ott " betadin kremmel.... Hiaba... Nogyogyasz irt fel ezt azt regebben, sikertelenul, ugyanis szeretkezes utan par nappal ismetlodtek a tuneteim!

Parom nem hajlando urologushoz menni, mondvan o huseges es tiszta!

Nekem tobb baratom volt elotte, soha semmi ilyen gondom bajom nem volt!

Kinek mi jott be kedves holgy tarsaim?? A pasimat dobom mert szerintem okelme fertoz vissza folyamatossan, ami egyre kellemetlenebbe valik szamomra, ugyanis utobbi idoben a folyasom melle voros, viszketo, ego erzessel jar a feher folyasom!!!! Bakterialis vagy gombas lehet? Nem tudom, de tanacsot kernek holgytarsaimtol!!!!!!!! Koszonom!!!!! Puszi. :(

2017. szept. 2. 14:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A barátod azon kívül, hogy egy s..gfej, még tudatlan is.

Az, hogy valaki hűséges a párjához, nem zárja ki, hogy fertőzése legyen. Nyilvános mosdóhasználat során nő-férfi egyaránt elkaphat fertőzéseket. Ugyanis ezek a "szimpla" fertőzések nem pusztán nemi úton terjednek. Arról nem beszélve, hogy a legtöbb nőnél a gombás fertőzést a hüvelyflóra felborulása okoz, amit kiválthat egy antibiotikumos kezelés. És az oké, hogy ő hűséges, de ha neked volt fertőzésed, azt pedig átadtad neki (márpedig fertőzés, illetve kezelés ideje alatt nem ajánlatos egyáltalán nemi életet élni, márpedig ha ti megtettétek, ráadásul óvszer nélkül, akkor simán átadtad neki, illetve egy ilyen fertőzés orális úton is terjed egyébként), akkor bizony neki fertőzése van (férfiaknál gyakran nem okoz tünetet) és szépen dobáljátok oda vissza.

Viszont az sem jó, hogy te otthon kezelgeted magad. Ha tüneted van, egyből orvos, egyből tenyésztéses vizsgálat és páros kezelés. A nőgyógyász ugyanúgy felír kezelést a barátod részére is, így nincs szükség arra, hogy urológushoz menjen. De ha mégsem használna, akkor viszont nem lenne ártalmas a saját érdekében sem. De ha még erre sem képes, akkor tényleg nem tudom minek vagy vele.

És 5 év alatt soha nem volt orgazmusod vele? Már bocs, de ez a te hibád is, emiatt nem nyafognék. Már az első pár hónapban igencsak én magam tettem volna a dolgok érdekében és ha akkor sem, akkor nem lettem volna egy ilyen pasival ennyi ideig együtt.

Egyébként egy jó tipp: izgasd a csiklódat együttlét közben és lesz orgazmusod, illetve a szádat is használhatod, és itt a kommunikációra gondolok. Magyarul, ha valami nem jó, akkor azt meg lehet ám beszélni!

2017. szept. 2. 19:31
 12/21 anonim ***** válasza:
Illetve annyit kihagytam, hogy férfinél is kialakulhat gombás fertőzés antibiotikum szedése közben. Szóval lehet, hogy pont ő fertőzött be téged és nem fordítva. És ehhez nem kellett senkinek félre mennie.
2017. szept. 2. 19:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Ne a pasidat dobd, hanem keress egy normális nőgyógyászt, aki kenetet vesz, és kideríti, hogy mi okozza a tüneteid es célzottan kezeli a betegséged, meg veled együtt a párod is.
2017. szept. 3. 08:02
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem kell ott könyörögni, mert a nemibeteggondozóba beidézhetik akár az egész pereputtyot, hogy ne terjedjen a kór, de eleinte békésen kezelik, feltételezve, hogy senki nem akar góc lenni hátralévő életében...
2017. szept. 3. 08:24
 15/21 A kérdező kommentje:

Tudom hogy az szexszel kapcsolatban en is hibas vagyok, mert nem mondom neki higy s mint csinalja... A pasim nem szerelemmel szeret, ezt erzem, es ezert nem tesz meg lepeseket az egeszsege fele! PL. ezert se megy el urologushoz, mondvan neki nincs tunete, az meg hogy nekem minden egyuttlet utan folyasom van, szerinte normalis! Hat szerintem meg felhaborito hogy ennyire telibe sza@r hogy ezt mondaja! Es neki ritkasag ha tunetr van!

A z orvos kenetrt vesz. Oke. De par napig tart a folyas aztan elmulik, gondolom nalam jo melyen odabennt azert ott van meg... Kesobbiek soran is megallapitja a doki hogy igen, itt van valami baj. Mert kb 1 honap mire ip.-ot kapok. Hozzateszem a pasimmal fajdalmas is az egyuttlet talan nem kivanom elegge azert?! Na mind1 doki es ennyi!

2017. szept. 3. 09:09
 16/21 anonim ***** válasza:
Amikor tüneted van, akkor kell menni orvoshoz. A legtöbb helyen fogadnak ezzel időpont nélkül, csak ki kell várni a sorodat. Illetve nem feltétlenül nőgyógyászhoz mehetsz, mehetsz bőrgyógyászhoz is, hátha ott előbb sorra kerülsz, velük még jobban is jársz, mert sokkal alaposabbak ilyen fertőzések terén, mint egy nőgyógyász. Illetve én ilyenkor nem sajnáltam soha a pénzt, ha gondom volt és nem ment kórházon keresztül, akkor elmentem magánorvoshoz.
2017. szept. 3. 13:40
 17/21 A kérdező kommentje:
Ertem, koszi a valaszokat. Legutobb kb 1 hete voltunk egyutt.. Mara mar folyasnak nyoma sincs. Ugyh hiaba m,ar az egesz?! Pai nincs veszek egy canestent meg 1 hetig hasznalok betadin kupot h tutti kitisztitson! Es pont. Soha tobbe nem allok szoba az EX baratommal!!! :(
2017. szept. 3. 14:36
 18/21 anonim ***** válasza:

Szükségtelen a Canesten és a Betadine is. Hisz azt sem tudod, hogy mi bajod van? A Canesten csak gombára van, és abból sem jó mindegyik gombára. A Betadine pedig egy nagyon erős szer, lehet, hogy nincs is fertőzésed, azzal meg a jótékony hüvelyflórádat is kiirtod teljesen és ha eddig nem volt fertőzésed, akkor ezután majd lesz!

Ha gond van, menj orvoshoz. Addig pedig ha nincs tüneted, csak és kizárólag óvszerrel védekezz az aktus legelejétől fogva. Az pedig helyes, hogy tovább lépsz, hidd el, hogy mást is meg fogsz szeretni, aki még téged is értékelni fog!

2017. szept. 3. 14:45
 19/21 A kérdező kommentje:
Koszonom jo tanacsod aranyos vagy! :( :)
2017. szept. 3. 14:49
 20/21 anonim ***** válasza:

1. Tejsavas öblögetés (gyógyszertár)

2. Ha a fiúd nem hajlandó bőrgyógyászhoz menni akkor dobd! Ennyire nem lehet idióta / nem veheti semmibe a te egészségedet!

3. A visszafertőződés miatt mindkettőtöknek kell kezelés laborvizsgálattal és 1-2 hónap szexmentesség. Az orvos se fog mást mondani.

2017. szept. 3. 15:47
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!