Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mindig vissza fertőzne a barátom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig vissza fertőzne a barátom?

Figyelt kérdés

5 éve alkotunk huseges párt. Nekem ( no vagyok ) minden egyuttlet utan par napig tarto sargas feher szagtalan megis kellemetlen folyasom van. Tobb minden veny nelkuli cuccost probaltam mar ki,a folyas megis vissza ter szex utan! Pl. en hasznaltam szex elott betadin kupot, parom bekente magat "ott " betadin kremmel.... Hiaba... Nogyogyasz irt fel ezt azt regebben, sikertelenul, ugyanis szeretkezes utan par nappal ismetlodtek a tuneteim!

Parom nem hajlando urologushoz menni, mondvan o huseges es tiszta!

Nekem tobb baratom volt elotte, soha semmi ilyen gondom bajom nem volt!

Kinek mi jott be kedves holgy tarsaim?? A pasimat dobom mert szerintem okelme fertoz vissza folyamatossan, ami egyre kellemetlenebbe valik szamomra, ugyanis utobbi idoben a folyasom melle voros, viszketo, ego erzessel jar a feher folyasom!!!! Bakterialis vagy gombas lehet? Nem tudom, de tanacsot kernek holgytarsaimtol!!!!!!!! Koszonom!!!!! Puszi. :(

2017. szept. 2. 14:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Használjatok óvszert egy ideig,közben tudod magadat kezelni,aztán az idő alatt kiderül,hogy miatta van-e.
2017. szept. 2. 14:32
 2/21 A kérdező kommentje:
Tul vagyunk a tobbszoros ovszer hasznalaton is, olyankor semmi bajom. De a parom utalja.. ES abba hagytuk, csak remenykedem h semmi gondom nem jelentkezik, hiaba!
2017. szept. 2. 14:36
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Tudod a választ. ő fertőz vissza.
2017. szept. 2. 14:39
 4/21 A kérdező kommentje:
Igen, igy van! Megegyszer utoljara vissza megyek nodokihoz es kikezeltetem magam. A pasimat pedig dobom! De akinek van tanacsa, tapasztalata irjon! :)
2017. szept. 2. 14:42
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy nem hajlandó dokihoz menni a párod?

Most szeret téged vagy használ téged?

2017. szept. 2. 14:55
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Addig döntsd el, míg ez a fertőzés nem jut 1x csak fel a méhedig, PID-ed nem lesz, és meddővé válsz.

" pasimat dobom mert szerintem okelme fertoz vissza folyamatossan, ami egyre kellemetlenebbe valik" Ebből pedig egyértelmű hogy nem szereted.

"Parom nem hajlando urologushoz menni, mondvan o huseges es tiszta! " Ő meg idióta

2017. szept. 2. 14:58
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tisztázd vele,hogy menjen el az orvoshoz vagy nem fekszel le vele (de az,hogy dobod erős) valamint a nőgyógyász segíteni fog. Vesz kenetet és kimutatja mi a gond. Akkor rákérdezhetsz ha megjön az eredmény,hogy a párodat mivel lehetne kezelni.
2017. szept. 2. 15:49
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Mit szeressen rajta?Azt hogy, annyit nem ér a kérdező egészsége a pasinak, hogy orvoshoz Menjen?Kiábrándult belőle, ezek után nincs min csodálkozni.

2017. szept. 2. 15:53
 9/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a sok kommentet! Én nagyon szeretem a parom, szerelemmel! Ö csak kihasznal erzelmileg, en egy biztos pont vagyok szamara, nem konnyen kaphato nő.... De rajottem nem szerelmes, demmit nem tesz ertem, ertunk, a kapcsolatunkert, cdak elvar! Orgazmusom sose volt vele 5 rohadt ev alatt!!!! Tiszta gaz megis szeretem meg mindig... Szoval sok sok tenyezo van, amiert 5 evet magam mogott hagyok, es ez a folyas dolog es az orgazmus tortenet csak 2 a sok kozul!!!! :(
2017. szept. 2. 17:24
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyanilyen volt a nagy szerelmemmel. Én is annyi sz@rt beszedtem, magamra, magamba kentem, és mindig ez volt. Semmi nem segitett. Pedig ö nem csalt meg. Ilyenkor sajnos majdnem biztos, h vmilyen baktérium áll a háttérben, amit ö ad át neked. Lehet, h neki nincsenek tünetei, csak neked lesz a bacitol. El kell üenni dokihoz, mindkettötöknek és kenetet vesznek, kitenyésztik a bacit és kaptok rá célzott antibiotikumot. Ha erre nem képes, akkor tényleg nem szeret, és nem éri meg miatta szenvedned, föleg, h még orgazmusod sincs.
2017. szept. 2. 18:41
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!