Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Menjek bele szexkalandokba,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek bele szexkalandokba, ha senkinek sem kellek kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Van azért jelentkező, és van Köztük olyan is, aki eszméletlenül bejön, de megtalált egy másik srác is, hogy tetszem a haverjának is, és benne lennék -e egy hármasban, és őszintén szólva ez már egy nagyon régi vágyam, hogy ezt kipróbáljam.

Egyszer volt egy egyejszakasom, de az nem direkt alakult úgy, hanem lelépett utána a srác... Azonkívül volt két komolyabb kapcsolatom, de már 3 éve. Mostanában akárkivel ismerkedek, senkinek sem kellek, csak szexre, vagy barátként, és emiatt egyre csalódottabb vagyok, nem tudom, mi lehet a baj velem. :(

Valaki volt már ilyen helyzetben? Jó ötlet a szex? Legalább ennyi örömöm lenne, ha már pasim lesz.

20L

2016. júl. 15. 22:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Már sokszor elgondolkodtam rajta, de nincs ötletem, tényleg nem értem m.
2016. júl. 16. 00:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem azzal van a baj, hogy ilyent bevállalsz.

Én is lennék szívesen két lánnyal egyszerre, sőt szexkapcsolatra se mondanék nemet.

A baj szerintem ott van, hogy milyen körülmények között mennél bele, érted?

Nem érzed jól magad, elszállt az önbecsülésed ezért gyorsan felajánlod magad szinte bárkinek csak dugjanak meg mert akkor arra az egy órára majd úgy érzed, hogy te vagy a világközepe.

De nem, a két srác csak eszközt fog benned látni.

Te pedig nem veszed észre, hogy prostituált lettél csak nem pénzért hanem figyelemért.

Jó ötlet a szex, de előtte tedd rendbe magad te lány, ne sérült lelkiállapotban tedd szét a lábad bárkinek ki megdicséri a két szép szemed.

23/F

2016. júl. 16. 01:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Ne menj bele, ne rontsd tovább a helyzeted.

Minél több pasival voltál, annál kevésbé kellesz valakinek komoly kapcsolatra. De akkor se tagadd le a múltad!

Azt meg nem hiszem el, hogy senkinek sem kellesz. Olyan nincs, max ha elvadítasz mindenkit magadtól.

2016. júl. 16. 02:18
 14/16 anonim ***** válasza:
43%

Nyugodtan Menj bele. Ezek után Pláne nem fogsz kelleni senkinek komolyabbra.

Ha meg mindenki csak b***ra használ, talán önvizsgálatot kéne tartani.

2016. júl. 16. 05:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha belemész mégkevésbé fogsz kelleni kapcsolatra.

Hosszabb beszélgetés alapján lehetne megmondani, hogy mi a baj veled, miért nem választanak téged kapcsolatra.

F.

2016. júl. 16. 12:40
 16/16 anonim ***** válasza:

#15-ös: és persze te felajánlod önzetlenül az időd és energiád erre a hosszabb beszélgetésre :)

(ne aggódj, ezt már tegnap megtették sokan privátban, a kérdező velük cicázik éppen, erről lemaradtál)

2016. júl. 16. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!