Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon bunkó/ felszínes dolog azért elhagyni a pasimat mert kövér?
Egy ideig azt hittem hogy el tudom fogadni, de rájöttem hogy nagyon nem kívánom így...csakhogy ő szerelmes lett belém ....
18L/18F
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Itt egy kérdés, ahol a pasi csak azért akar kikosarazni egy lányt, mert kicsi a melle. (Pont a te problémád ellentéte; a pasi nem talált elég zsírt a lányon...)
Itt jóval megértőbbek a válaszolók, szinte mindenki azon a véleményen van, hogy nem a legszebb álláspont ez, de ha nem vonzódik fizikailag a lányhoz, akkor ne erőltesse. (pedig ugye a kis mell nem okoz ezerféle betegséget)
Szóval szerintem nyugodtan fogd ezeket a válaszokat, és tettesd, hogy neked írták őket, mert kb ezeket kapnád, ha pasi lennél.
Biztosan útközben derült ki, hogy a srácnak kevés pénze van. Ha tele lenne, nem zavarna a súly. Mellesleg te is leszel öregecske feleség - ha lesz olyan ostoba aki elvesz - és Nehogy akkor te kerülh kispadra.
A gyerek meg jól járt.
szerintem nem
mivel, ha nincs meg a kémia, akk semmit nem ér az egész
tudod
külső megfog, belső megtart
az a korrekt, ha megmondod neki az igazat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!