Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon bunkó/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon bunkó/ felszínes dolog azért elhagyni a pasimat mert kövér?

Figyelt kérdés

Egy ideig azt hittem hogy el tudom fogadni, de rájöttem hogy nagyon nem kívánom így...csakhogy ő szerelmes lett belém ....

18L/18F

2016. júl. 3. 15:07
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Nyilván kellemetlen, ha valakivel szakítanak, de még rosszabb olyan kapcsolatban élni, ahol nem tudod szeretni a másikat, és ez utóbbi ráadásul még teljesen értelmetlen is. Ha valakihez nem vonzódsz a külseje és/vagy a személyisége miatt, akkor ne hitegesd azzal, hogy vele maradsz. Ha nem akar megváltozni, akkor nem is fog és előbb-utóbb úgyis szakítás lesz a vége.
2016. júl. 3. 18:28
 32/38 anonim ***** válasza:
50%
Hát akkor szakíts vele, csak ne vergődj már ennyire!
2016. júl. 3. 18:38
 33/38 anonim ***** válasza:
Valami hozzá hasonló képet linkelj ide, hogy lássuk kb. milyen kövér!
2016. júl. 3. 19:03
 34/38 A kérdező kommentje:

[link]

Teljesen mashogy nez ki de nagyjabol ennyire kover

2016. júl. 3. 19:09
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

Itt egy kérdés, ahol a pasi csak azért akar kikosarazni egy lányt, mert kicsi a melle. (Pont a te problémád ellentéte; a pasi nem talált elég zsírt a lányon...)

Itt jóval megértőbbek a válaszolók, szinte mindenki azon a véleményen van, hogy nem a legszebb álláspont ez, de ha nem vonzódik fizikailag a lányhoz, akkor ne erőltesse. (pedig ugye a kis mell nem okoz ezerféle betegséget)

Szóval szerintem nyugodtan fogd ezeket a válaszokat, és tettesd, hogy neked írták őket, mert kb ezeket kapnád, ha pasi lennél.

2016. júl. 3. 19:13
 36/38 anonim ***** válasza:
A 34# kommentedbe kövérebbre számítottam. Ott nem sok minden lóg le. Cicije egyáltalán nincs. Szóval kár lenne ezért elhagynod.
2016. júl. 3. 21:25
 37/38 anonim ***** válasza:
24%

Biztosan útközben derült ki, hogy a srácnak kevés pénze van. Ha tele lenne, nem zavarna a súly. Mellesleg te is leszel öregecske feleség - ha lesz olyan ostoba aki elvesz - és Nehogy akkor te kerülh kispadra.

A gyerek meg jól járt.

2016. júl. 3. 22:56
 38/38 anonim ***** válasza:

szerintem nem

mivel, ha nincs meg a kémia, akk semmit nem ér az egész

tudod

külső megfog, belső megtart

az a korrekt, ha megmondod neki az igazat

2016. júl. 4. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!