Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon bunkó/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon bunkó/ felszínes dolog azért elhagyni a pasimat mert kövér?

Figyelt kérdés

Egy ideig azt hittem hogy el tudom fogadni, de rájöttem hogy nagyon nem kívánom így...csakhogy ő szerelmes lett belém ....

18L/18F

2016. júl. 3. 15:07
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
39%
Igen, az, de nyugi nem vagy kivétel, a mai lányok többsége ilyen, csak a külsőt nézik.
2016. júl. 3. 15:09
 2/38 A kérdező kommentje:
Nem csak a külsőről van szó! Ha most el van hizva akkor később mi lesz? 30 évesen elviszi a szívroham vagy mi?! Negyvenes ötvenes nőként boldog családanya egy szintén boldog férjjel, és nem ápolónő akarok lenni ..
2016. júl. 3. 15:12
 3/38 anonim ***** válasza:
38%

A felfogásod felszínes.

Te is elfogsz hízni.

Megfogsz ereszkedni, segg, mell, kinek fosz kelleni 30-40évesen?

2016. júl. 3. 15:13
 4/38 anonim ***** válasza:
74%
Neked milyen a testalkatod?
2016. júl. 3. 15:14
 5/38 anonim ***** válasza:
95%

Na várj. Kezdjük azzal, hogy ezt te már elmondtad neki? Megbeszélted vele, hogy téged zavar az, hogy ő túlsúlyos, és így nem izgulsz fel rá? Erre ő mit mondott? Hajlandó érted, de legfőképp önmagáért változni?

Ha te igazán komolyan gondolod a kapcsolatotokat, akkor ezzel kellene kezdeni. Ha te csak szabadulni akarsz tőle, keress valami kamu indokot és hagyd ott.

22/L

2016. júl. 3. 15:16
 6/38 anonim ***** válasza:
86%
Ha igazán szereted,akkor először talán jelezhetnéd neki,hogy diétáznia kéne és többet mozogni.
2016. júl. 3. 15:17
 7/38 A kérdező kommentje:

Nem vagyok tökéletes és nem tökéletes pasit akarom magam mellé!...de könyörgöm azért van egy határ...kevés feleslegem van, de heti 6x-7x edzek! És adok magamra!

Vele se az a par hurka volt a bajom....csak ha már most mázsa feletti, mi lesz vele 10 év mulva?? A lényeg az egészsége! Hogy együtt szaladgáljunk az unokáinkkal és ne kelljen bottal járnia...

2016. júl. 3. 15:18
 8/38 anonim ***** válasza:
71%
ha nem vagy szerelmes, hagyd el, akkor felesleges a kapcsolat. máskor ne menj bele ilyenekre, szegény srác osszetor, mindez miattad.
2016. júl. 3. 15:19
 9/38 A kérdező kommentje:
Az az életformája hogy mekizik és gyorskajakon el...miattam ne valtozzon meg, keressen olyat akit ez nem zavar...en utalom a gyorskajat
2016. júl. 3. 15:20
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

Ja, azt elfelejtettem, hogyha úgy döntesz, hogy meg akarod menteni a kapcsolatotokat, akkor ne azt csináld, hogy megmondod neki, hogy "fogyjál le, 2 hónap alatt eredményt akarok látni, különben kirúglak mint macskát sz_rni", hanem állj mellette, járj el vele te is edzeni (igen, rád is fér), stb. Ne hagyd egyedül, mert abból nem lesz semmi sem.

22/L

2016. júl. 3. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!