Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon bunkó/ felszínes dolog azért elhagyni a pasimat mert kövér?
Egy ideig azt hittem hogy el tudom fogadni, de rájöttem hogy nagyon nem kívánom így...csakhogy ő szerelmes lett belém ....
18L/18F
A felfogásod felszínes.
Te is elfogsz hízni.
Megfogsz ereszkedni, segg, mell, kinek fosz kelleni 30-40évesen?
Na várj. Kezdjük azzal, hogy ezt te már elmondtad neki? Megbeszélted vele, hogy téged zavar az, hogy ő túlsúlyos, és így nem izgulsz fel rá? Erre ő mit mondott? Hajlandó érted, de legfőképp önmagáért változni?
Ha te igazán komolyan gondolod a kapcsolatotokat, akkor ezzel kellene kezdeni. Ha te csak szabadulni akarsz tőle, keress valami kamu indokot és hagyd ott.
22/L
Nem vagyok tökéletes és nem tökéletes pasit akarom magam mellé!...de könyörgöm azért van egy határ...kevés feleslegem van, de heti 6x-7x edzek! És adok magamra!
Vele se az a par hurka volt a bajom....csak ha már most mázsa feletti, mi lesz vele 10 év mulva?? A lényeg az egészsége! Hogy együtt szaladgáljunk az unokáinkkal és ne kelljen bottal járnia...
Ja, azt elfelejtettem, hogyha úgy döntesz, hogy meg akarod menteni a kapcsolatotokat, akkor ne azt csináld, hogy megmondod neki, hogy "fogyjál le, 2 hónap alatt eredményt akarok látni, különben kirúglak mint macskát sz_rni", hanem állj mellette, járj el vele te is edzeni (igen, rád is fér), stb. Ne hagyd egyedül, mert abból nem lesz semmi sem.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!