Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetek vonzó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetek vonzó ennyire kövéren?

Figyelt kérdés

Amúgy is molettebb voltam, de az utóbbi hónapokban még jobban meghíztam (169 cm, 84 kiló). Viszont a férjem szerint még vonzóbb vagyok így, és kér hogy ne fogyókúrázzak.

Mit gondoltok? Lehet, hogy tényleg jobban tetszem neki így?

26/N

2016. jún. 29. 12:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%

Igen. Mindenki más, mindenkinek más az ízlése.

Szóval szerintem hallgass rá :D

Viszont egyre vigyázni kell: Van kb 15 kg túlsúlyod, ami még nem veszélyes, de ha tovább hízol az lesz.

2016. jún. 29. 12:29
 2/15 anonim ***** válasza:
37%

A legtöbb embernek nem tetszenek a kövér nők, de ez az oldal is jó példa arra hogy létezik a kövérimádó emberek kisebbsége.

Ha neki tetszel így, akkor azt hidd el szerintem őszintén gondolja.

2016. jún. 29. 12:31
 3/15 anonim ***** válasza:
41%

Ha te jól érzed magad így,akkor no probléma.Addig amíg az egészségedet nem veszélyezteted a kövérséggel,addig nincs probléma szerintem.Amúgy meg ne értsd félre,nem kövér a 84 kg,attól függ,hogy oszlik el rajtad.

Azt nem tudom,hogy jobb-e így az alakod,mert képet nem látok rólad,de mindenkinek más,ami tetszik.Magadnak akarj tetszeni elsősorban!

2016. jún. 29. 12:56
 4/15 anonim ***** válasza:
Szóval szerinted 15-20 kg felesleg nem veszélyezteti az életét (most hosszú távról, nem rövid távról beszélünk) és nem rontja valaki életminőségét?
2016. jún. 29. 13:01
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerinted minek mondaná ha nem találna vonzónak. Ha azt akarná hogy fogyj akkor azt mondta volna. Gondolom ö sem a saját maga ellensége.
2016. jún. 29. 13:12
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem bejön az ilyen alkat. Ezekkel a paraméterekkel is lehet valaki moletten arányos. A baj a túlsúllyal akkor szokott lenni, ha aránytalanul oszlik el; pl. nagy csüngő has, meg ilyenek. De dobhatnál egy fürdőrucis képet ;-) akkor objektívebben is tudok nyilatkozni rólad ...
2016. jún. 29. 13:17
 7/15 anonim ***** válasza:
57%
Lehet csak nem akarja, hogy változzon az asztalotok tartalma! Nem akar tofucsirkét enni! :D
2016. jún. 29. 13:19
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha gondolod küldj egy képet, és leírom a véleményem.
2016. jún. 29. 13:31
 9/15 anonim ***** válasza:

4-es válaszolónak!

Nem tudom a kérdező hölgyön,hogy oszlik el ez a 84 kg.Ez a döntő,ha képet látnék,akkor eldönthetném,milyen,így nem.Van,aki pl a hasára hízik és az úgy csúnya,személy szerint.Viszont ha sportol és az izomtömeg miatt ennyi,az megint más,akkor egyenletesen oszlik el a súly.

2016. jún. 29. 13:55
 10/15 anonim ***** válasza:

9:

Elég fontos hogy megadta a magasságát is. 169 cm és ehhez 84 kg. És elég világosan leírta hogy az extra súly valószínűleg nem izomzat.

2016. jún. 29. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!