Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bunkóság szóvá tenni a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság szóvá tenni a barátomnak?

Figyelt kérdés

18/l vagyok, 2 hete vedztettük el a szüzességünket a barátommal. Az igazság az h mindketten jobbra számítottunk, de igy is jo volt. 5 hónapot vártunk h engedjem a lefekvést. Azota már 2x szeretkeztünk, de hamarabb elmegy, mint én. Meg sem kérdezi, hogy én elmentem-e, csak megy a fürdőbe. Szerettem volna még egy kicsit. Legközelebb mondjam neki?

Még valami, kicsit rosszul érzem magamat az miatt, hogy csak ő mozog amikor felül van. Nekem nem megy a lovagló póz. Nincs ritmus érzékem vagy nem tudom. :/

Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. jún. 17. 21:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, próbálkozni fogok/unk :D

Kutyát még nem probáltuk, de izgato

2016. jún. 17. 22:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Össze kell szoknotok. Szerintem finoman, ne bántón, de őszintén beszéljetek erről, különben hosszú távon negatív következményei lesznek.... Nem tudom, hogy szoktál-e/mennyit szoktál maszturbálni, de nem hátrány, ha jól ismered a saját tested...:P

27N

2016. jún. 17. 23:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Tök vicces, hogy a pasi önző bunkó és még így is a lánynak kell aggódni nehogy megbántsa a kicsi lelkét. Az ilyet nem pátyolgatni kell hanem keményen számonkérni. Mégis hogy gondolja, hogy leszrja a nőjét??
2016. jún. 21. 15:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom. De megprobálunk egymáshoz szokni, mégjobban. Ha nem megy akkor azt mondani fogom neki.
2016. jún. 21. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!