Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság szóvá tenni a barátomnak?
18/l vagyok, 2 hete vedztettük el a szüzességünket a barátommal. Az igazság az h mindketten jobbra számítottunk, de igy is jo volt. 5 hónapot vártunk h engedjem a lefekvést. Azota már 2x szeretkeztünk, de hamarabb elmegy, mint én. Meg sem kérdezi, hogy én elmentem-e, csak megy a fürdőbe. Szerettem volna még egy kicsit. Legközelebb mondjam neki?
Még valami, kicsit rosszul érzem magamat az miatt, hogy csak ő mozog amikor felül van. Nekem nem megy a lovagló póz. Nincs ritmus érzékem vagy nem tudom. :/
Előre is köszönöm a válaszokat.
Mond nyugodtan hogy szeretnélelnenni. Figyeljen rád is. Lehet ciki neki hogy hanar elmegy és nem szól ezért inkább hallgat.
Gyakoroljatok, lassan tapasztaljátok kimi a jó mindkettőt9knek.
Miért nem mozogsz te is,ha alul vagy?
Egyébként lehet szólni úgy is,hogy ne sértődjön meg. Mondd meg,hogy nagyon jó volt,és neked se kellett volna már sok,hogy elmenj, szeretnéd tovább magadban érezni. Még imponálna is neki. :) Vagy szimplán szex közben mondd,h még..
Kérdezd meg tőle, hogy hallotta-e esetleg, a női orgazmus nem városi legenda, tényleg létezik! :-)
A poénkodást félretéve, gondolom, azért pettingeltetek az első szeretkezés előtt. Az öt hónap alatt okozott már neked bárhogy orgazmust, vagy legalább próbálkozott?
Hogy mozogjak alul?
Igen persze, okozott már. :)
Köszönöm.
A lovagló könnyebb, ha nem térdelve csinálod, hanem a lábadat talpra teszed, és guggolsz, mintha egy alacsony széken ülnél. könnyebb úgy a ritmust tartani, és mozogni.
A fiúd könyékben meghajlítja a kezét, akkor tudod fogni, és segít egyensúlyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!