Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Faradsag miatt nincs sex?
Figyelt kérdés
Parommal 1 eve vagyunk egyutt es heti 2-3x talalkozunk es sokszor vissza utasitja a szexet mert hogy o napi 12 orat futarkodik a motoron az esobe. Van mikor elkezdjuk meg varja mig elelvezek es utana o abba hagyja ugyan ezzel az indokkal. Sose volt valami aktiv a szexbe de nagy reszbe o kezdemenyezi de akkor is hiaba. Sokszor ugy erzem hogy megjatsza hogy elelvezik mert erzem hogy nem jon az ondoja. Nektek mi a velemenyetek errol? Telleg lehet a faradsag? Mert amugy meg allandoan puszilgat,alvasnal is jo szorossan atolel meg minden de a szex....2016. jún. 15. 19:14
1/7 A kérdező kommentje:
Jah es en 21 eves vagyok a parom meg 28
2016. jún. 15. 19:16
2/7 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy a fáradtság. Majd ha dolgozni fogsz, rájössz milyen is az.
3/7 anonim válasza:
Igen! Nagyon is valószínű lehet.
A pasiknál a fizikai (de a szellemi) fáradság ilyen módon is megjelenik. Sajnos!
4/7 anonim válasza:
Akkor is ilyen ha mondjuk 1-2 napig nem dolgozik? Vagy nyaralás, szabadság alatt?
5/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy o mindig dolgozik..tegnap is ott aludtam nala es egyszeruen nem volt szex...reggel felalt neki de nem akarta mert hogy mindenki fenn van a hazba es nehogy rank nyissanak...edig ez nem volt problema..
2016. jún. 17. 16:57
6/7 anonim válasza:
Lehet hogy stresszes. Rátok férne egy kis pihenés együtt. Hátha az megoldja a dolgokat.
7/7 anonim válasza:
Komolyan nem értem. A mi időnkben lehetett egy pasi akármilyen hullafáradt, a "legyet is röptében" szindróma akkor is működött. Vagy még régebben, amikor egész nap arattak a legények, akkor se volt egy se, aki fáradtságra hivatkozva kihagyott volna egy numerát. Szerintem van valami a kajában. Talán a sok szója?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!