Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ti hogy találkoztatok először...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy találkoztatok először gyakorlatban - nem filmekben, újságban, neten - a bdsm-el? Mennyire volt félelem/para bennetek?

Figyelt kérdés

2016. jún. 15. 09:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
bennem mindig van para
2016. jún. 15. 10:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Mindig? De miért? Mitől parázol ha már valamennyire van tapasztalatod?
2016. jún. 15. 10:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Régen volt már, de... amikor először vettem észre a lányokon, hogy nekik is tetszik, először nagyon meglepődtem, hogy talán mégsem vagyok egyedül a titkos "furcsa vágyaimmal", amilyen talán "senki másnak nincs". De ezt felismerni, hogy de igen, lehet hogy van akivel egymást keressük, végül is felszabadító érzés volt.
2016. jún. 15. 10:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Interneten látottak hatására próbáltuk ki. Megkötözéssel próbálkozunk először. Egyrészt sokkal ügyetlenebbek voltunk, és messze nem sikerült úgy, mint amiről másoltuk, másrészt magadon tapasztalat nélkül ilyesztőbb volt, mint előre gondoltam. Pl. összekötözött csuklóval és bokával előre estem. De a kíváncsiság túltett a pánikon, és azóta is szeretem, mindkét szerepben.
2016. jún. 15. 10:10
 5/11 anonim ***** válasza:
4.: milyen videó, ahol nem már csak a látványeffekt miatt is eleve andráskeresztet használnak? :D
2016. jún. 15. 10:26
 6/11 anonim ***** válasza:
2: hát akkor, ha a partner új, és még nem ismerem a "szokásait"
2016. jún. 15. 12:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Uraim, hölgyeim :)

Én Kb.3 hete cseppentem ebbe a csodás kis világba egy szülinapi édes hármas keretein belül.Így nem volt semmi para mert nem is tudtam semmiről.

2016. jún. 18. 14:41
 8/11 anonim ***** válasza:

# 7-es!

Mesélnél az élményeidről? Mi izgató történt Veled?

2016. jún. 18. 15:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Uhhh..

az első 3-4 orgazmusig minden a hagyományos módon történt,de mire észbe kaptam egy asztalon hasaltam a kezeim az asztalhoz voltak kötözve.A partnereim közölték , hogy most játszunk egy kicsit és bízzak meg bennük és engedjem el magam.Ekkor felváltva elkezdték ütni a popsimat az egyik a kezével a másik pedig egy lovaglópácával,ezzel teljesen felcsigáztak annyira hogy 5 óra alatt számolhatatlan orgazmuson estem át.Természetesen felváltva kaptam kéjt és fájdalmat na és persze helyzeteket is. Hol hol az asztalhoz vagy az ágyhoz kötve vagy épp gerendáról lógatva.Azóta az ajándékba kapott partner a Uram lett és napi 6-7 órában nevel engem.

Remélem erre volt kíváncsi :)

2016. jún. 18. 16:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Izgalmasan hangzik! Számolatlan orgazmus 5 óra alatt… Értették a dolgukat a partnereid. Örülök, hogy ilyen jól bele tudtad élni magad!

Jól indult a dolog, és azóta nevelés alatt vagy. Csak így tovább! Gratulálok!

Milyen pózban lógattak a gerendáról? Elárulod, hogy hányan vágtak partiba?

2016. jún. 18. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!