Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szellemet láttam?

Szellemet láttam?

Figyelt kérdés
Először is tisztázni kell hogy nem voltam sem alkohol, sem drog hatása alatt.Nincsen semmiféle mentális és pszichés problémám sem, sosem képzelődök! A minap hajnali 2:45kor jöttem haza barátomtól sétálva!Az utcánkba érve hallottam hogy egy kapu nyikorog mintha ki akarnák nyitni!Ahogy tovább mentem ott volt a kapu amiből a hang jön előtte pedig egy fekete ruhába öltözött alak nekem háttal aki a kilincset próbálta le tolni hogy nyíljon a kapu de nem ment neki!Kíváncsi voltam ki az ezért szóltam neki..de rám se hederített..ismét szóltam és semmi...majd rá kiabáltam!Ekkor legnagyobb meglepetésemre megfordult lassan és bele nézett a szemembe!Fekete ruhában egy ősz hajú 60év körüli idős hölgynek tűnt de a tekintetétől telejesen megdermedtem!1-2 perc így telt el hogy egymásra néztünk és nem bírtam levenni róla a szemem...majd pislogtam egyet és eltűnt..mintha soha nem is létezett volna! Én sem hiszem el hogy ilyen megtörtént és nem is hiszek a kísértetekben de ezt megmagyarázni nem bírom azóta se!Láttam, hallottam, érzékeltem őt és egyik pillanatról a másikra volt...nincs!Azután rázott a hideg a félelemtől és perceken át folyt rólam a víz!Mi lehetett ez?Történt már valakivel hasonló eset?Válaszokat előre is köszönöm ! :)

2016. máj. 29. 23:27
 1/4 anonim válasza:
Szerintem bement az ajtón, míg nem figyeltél oda. Ha nagyon érdekel a dolog, menj el ahhoz a házhoz, és csekkold, hogy nem-e egy nyugdíjas néni, aki ott lakik. Más magyarázatot nem tudok. Érdekes, mindenesetre.
2016. máj. 30. 02:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! 9 éve lakunk ebben a kis pár házas utcában és legalább 5 éve nem lakik ott senki! :) A szomszédtól kérdeztem is hogy megvette-e valaki a házat de ő sem tud róla! És nem hiszem hogy aki velem néz farkasszemet(akkor hattal volt a kapunak) és pislogok egyet be bírt volna menni a másodper tört része alatt a házba, főként ilyen idős korban amennyinek kinézett! :)
2016. máj. 30. 17:02
 3/4 anonim válasza:

Kérdező, ez esetben meg minek teszed fel a kérdést? :D Ha annyira biztos vagy benne, hogy egy szellemet láttál, és nem fogadod el más véleményét. Nem értelek.

Én mondjuk tuti csapnék ott még egy kört valamelyik este és lefotóznám, de ez én vagyok. Vagy ha ehhez nincs bátorságod, szerelj fel egy kamerát azzal a bizonyos házzal szemben valahova.

Az a baj ezzel a szellem dologgal, hogy állítólag már egy csomó mindenki látott, de senkinek sincs rá bizonyítéka.

2016. máj. 31. 22:31
 4/4 anonim ***** válasza:
nagyon hihető, hogy az utcán ismeretlen embereket szólítasz meg, és ha nem válaszolnak, akkor még rájuk is kiabálsz.
2016. jún. 9. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!