Szellemet láttam? Mindenki válaszoljon!
ez nem vicc rovat
biztosan szinte átszellemülten imádkozhattál, komoly, mély hittel, és nem tudatosan esetleg egy angyalt véltél látni. Isten nem idézi elő, hogy lássuk az angyalokat, úgyhogy nem fizikailag láttad. esetleg fáradt is voltál.
nagyon bölcs dolog, hogy imádkozol, ne hagyj fel ezzel a szokásoddal
én voltam , kivetült a lelkem , bocsi ha megijesztetelek
XD
Én annyi idős voltam kb.,mint most te.Betegen feküdtem otthon.és azért imádkoztam,hogy mielőbb gyógyuljak meg.Közeben kinéztem a szoba ajtaján,ahol hétágra sütött a nap.Egyszercsak az ajtóban megjelent egy fényes,lángoló kereszt.Akkor csodának hittem én is.
Jóval később jöttem rá,hogy az emberi képzelet határtalan,és különös dolgokat produkálhat.
Valószínűleg,te is sokszor gondoltál arra imádkozás közben ( ha nem is éppen akkor),hogy jó lenne látni a Jézuskát,vagy az angyalokat.És ez a kívánság jött elő a tudatalattidból,amikor láttad a jelenséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!