Szellemet láttam? Mindenki válaszoljon!
Figyelt kérdés
Egyik este feküdtem az ágyamban talán első osztályos lehettem. Éppen imádkoztam. Majd egyszer fényességet láttam a szoba közepén és egy ember alakot,de nem volt semmi kivehető. Sem arc se semmi.és kb pár másodpercis ott volt utána eltűnt. Bebújtam a takaró alá,és mikor kicsit megmyugodtam kimentem szólni a szüleimnek. Ők nem hittek nekem. Tisztán emlékszem hogy ott volt. 12/L2009. dec. 23. 19:57
11/13 anonim válasza:
Bántalamznak a szüleid?? Sztem keresd fel a gyámügyet. Lehet h nem adnak enni és az alacsony vércukorszint miatt hallucináltál. De a gyermekkori molesztálás is kiválthat hasonló jelenséget. Vagy esetleg valóban terhes vagy.
12 éves vagy és terhes? Akkor viszont cigány is vagy! Így a családon belüli molesztálás és az alacsony vércukor szint mindent megmagyaráz. Majd ha megelletted a gyereked 13 éves korodra az apukáddal menj el a segélyközpontba hisz dolgozni úgy sem fogtok soha akkor majd elmúlik és többé nem látsz ilyet. Legalább is az elkövetkezendő peteérésig amikor megint vemhes leszel....
12/13 anonim válasza:
az utolsóó azta k*va eget XDDDDD mekkora XDDDD nagyon nagyot röhögtem rajta XDDD
13/13 anonim válasza:
a 20:59-es saját magát ítélte meg, és a saját fejére olvasott ítéletet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!