Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Félek az egyéjszakástól, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek az egyéjszakástól, de már nagyon hiányzik a szex. (? )

Figyelt kérdés
Már elég régóta nincsen barátom, (több, mint fél év) ezidő alatt egy emberrel feküdtem le, de vele megszakadt a kapcsolat. 20 éves vagyok, és szerintem jól is nézek ki, de valamiért sosem beszélgetek egy fiúval sem "úgy". Tényleg nem tudom mi lehet a probléma, szerintem a humorom is a helyén van. 🤔 Már iszonyatosan hiányzik a szex, az egyéjszakás kalandoktól viszont félek. Nem szeretném, hogy kitudódjon, utána borzasztó kellemetlenül érezném magam az ismerőseim előtt. Az, hogy magamat elégítem ki, nekem szörnyen kevés, ha egy nap 3x csinálom sem vagyok nyugodtabb. Lányok, ti hogyan oldjátok meg ezt a helyzetet? Ki tudja mikor lesz barátom, de a libidóm az egekben. Már azon is gondolkodtam, hogy keresek valami férfi prostit, úgy hátha nem tudódna ki.
2016. jún. 13. 14:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem egyáltalán nem szánalmas, nyilván mindenkinek vannak igényei.

Keress olyat, akár neten, akár való életben, akinek szintén nem érdeke, hogy kitudódjon a dolog.

2016. jún. 13. 17:24
 22/27 anonim válasza:
azért szerintem nézd meg akik írtak,sose lehet tudni!
2016. jún. 13. 22:37
 23/27 anonim ***** válasza:
Ja nem is attól félsz, hogy elrabolnak vagy elkapsz valamit, hanem, hogy qrvának néznek.
2016. jún. 14. 05:14
 24/27 anonim ***** válasza:
78%

"200-ból 1 ha tetszik, plusz ott még külön rossz, hogy sok olyan, akivel összelájkolunk, messze lakik, vagy rám sem ír. Az meg lehet hülyén venné ki magát, ha én írnék rá a fiúkra..:D"

Válogatós hülye pi*** vagy. Ha annyira jó csaj lennél egy csettintésre találnál szexpartnert.

És nem írsz? Persze őnagysága nem alacsonyodik le.

Mégis mit vársz, gyertyfényes vacsorát?

2016. jún. 14. 05:18
 25/27 A kérdező kommentje:
Most, hogy mondod, kedves utolsó ;) ....
2016. jún. 14. 07:05
 26/27 anonim ***** válasza:

Amíg az izgat, hogy mások mit gondolnak rólad, és az alapján cselekszel, addig semmi nem lesz olyan mint amilyennek kéne legyen és amit szeretnél (szerethetnél).

De igazából csak emiatt belevágni egyéjszakásba felesleges.. bár te tudod :)

2016. jún. 14. 15:21
 27/27 A kérdező kommentje:
Ezen a téren nekem számít, hogy mit mondanak mások. Én is rossz véleménnyel vagyok azokról, akikről már hallottam ilyen "sztorikat". Lehet, hogy a sztereotípiák engem is elragadtak, nem tudom... :D Mindenesetre nem fogok belevágni semmi ilyenbe, úgy döntöttem. :)
2016. jún. 14. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!