Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Félek az egyéjszakástól, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek az egyéjszakástól, de már nagyon hiányzik a szex. (? )

Figyelt kérdés
Már elég régóta nincsen barátom, (több, mint fél év) ezidő alatt egy emberrel feküdtem le, de vele megszakadt a kapcsolat. 20 éves vagyok, és szerintem jól is nézek ki, de valamiért sosem beszélgetek egy fiúval sem "úgy". Tényleg nem tudom mi lehet a probléma, szerintem a humorom is a helyén van. 🤔 Már iszonyatosan hiányzik a szex, az egyéjszakás kalandoktól viszont félek. Nem szeretném, hogy kitudódjon, utána borzasztó kellemetlenül érezném magam az ismerőseim előtt. Az, hogy magamat elégítem ki, nekem szörnyen kevés, ha egy nap 3x csinálom sem vagyok nyugodtabb. Lányok, ti hogyan oldjátok meg ezt a helyzetet? Ki tudja mikor lesz barátom, de a libidóm az egekben. Már azon is gondolkodtam, hogy keresek valami férfi prostit, úgy hátha nem tudódna ki.
2016. jún. 13. 14:36
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Nem ítélem el abszolút, attól félek csak, hogy kitudódna. Tudom, hogy az emberek mennyire imádnak más dolgán csámcsogni, ezért.
2016. jún. 13. 15:37
 12/27 anonim ***** válasza:
Szia!Fiú vagyok, 25 éves, hasonló kapcsolatot keresek, hosszú távra :) ha gondolod írj :)
2016. jún. 13. 15:48
 13/27 anonim ***** válasza:
De hogyan tudódna ki? Te nem mondanád el, igaz? A partner az meg kinek mondaná el? Csak nem keresné fel a barátaidat, hogy ,,figyelj xy vagyok és lefeküdtem a barátoddal"
2016. jún. 13. 16:03
 14/27 anonim ***** válasza:

"...nagyságrendekkel jobb csajnak tartom magam...ott is 200-ból 1 ha tetszik..."

Hát itt van a kutya elásva :D

2016. jún. 13. 16:15
 15/27 anonim ***** válasza:
Engem csak egy dolog érdekel: mennyi privátot kaptál?
2016. jún. 13. 16:17
 16/27 A kérdező kommentje:
15. Válaszoló: 30-40 között (:D)
2016. jún. 13. 16:28
 17/27 anonim ***** válasza:
De szánalmasak ezek a privátolók :D
2016. jún. 13. 16:29
 18/27 anonim ***** válasza:
36%
Inkább a kérdező a szánalmas.
2016. jún. 13. 16:45
 19/27 A kérdező kommentje:
Most úgy őszintén, miért gondolod ezt? Kíváncsi vagyok
2016. jún. 13. 16:50
 20/27 anonim ***** válasza:
Arctalan privát üzenetekkel a helyedben nem sokat foglalkoznék. Tényleg a legjobban működő évezredes recept, ha lemész egy táncos szórakozóhelyre, és ott mosolyogsz a neked tetsző srácokra. De ha ez nem megy társkeresőn is nyugodtan küldhetsz egy mosoly jelet a neked tetsző srácoknak. Ha jó csaj vagy tényleg, akkor csak ennyire kell magadat "strapálnod".
2016. jún. 13. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!